Első babán lesz. Mire érdemes figyelni a babakocsi vásárlásnál?
Szia
nekem is elso baba.. ami nagyon tetszik az egy kunert silver babakocsi 4 in 1
Igaz az arat megkerik,de nagyon praktikusnak tunik :) nezd meg ha gondolod :))
20hkm
babánk akart lenni:)
Köszi a segítséget
Mindenkinek más a szempont. Pl befér-e a csomagtartóba, befér-e a liftbe vagy emeleten laktok.
Szeritnem fölösleges márkát, típust írni, mert ami az egyiknek szempont a másiknak nem és úgy már lehet sokkal jobb babakocsit kapsz.
A lényeg, hogy legyen nagy a kereke, ez legyen valami csillapítással, rugózással ellátva, különben rosszabb utakon nagyon rázna. Legyen tágas a sportrész, mert ha használjátok majd még 1,5 évesen is, pláne télen overállal, akkor kell a hely hogy elférjen kényelmesen a gyerek. Legyen dönthető a sport rész is, nem muszáj teljesen vízszintbe, mert lesz mózesed, de ha már nem használjátok, akkor is hátra tudod dönteni és tud aludni kényelmesen. Szeritnem nagyon jó a nyári kupola, bár nekünk nem volt olyan babakocsink, de irigyeltem azokat akiknek olyan, ez megvédi a huzattól a babát, meg az erős naptól is, napernyővel nehézkes közlekedni, mert mindig állítgatni kell. A naptetőt meg nem tűrte meg a fiam.... a nyári kupolával lehet jobban el lett volna.
Nem árt ha könnyű a kocsi, mert emelned is kell majd, akár tömegközlekedésen. Ha nagy a kereke azért is jó, mert tudod lépcsőztetni, így nem kell a lépcsőn cipelned.
Nagyon jó ha levehető a huzat, mert bizony mikor már aktívan szaladgál akkor jó szutykos lesz a kocsi.... de a miénknek sem levehető és végülis elvagyunk vele, csak tisztítani macerás.
Aztán jön a többi extra, mekkora bevásárlókosár, állítható tolókar, 3 vagy 4 kerék.
Nekem nem volt 3 kerekű, de a 4 tök jó, mert járdára szerintem könnyebb felmenni, mint a 3 kerekűvel. Bár állítólag nem olyan nehéz azzal sem.
Szóval neked kell eldönteni milyen szempontok kellenek, fontosak.
Én azt mondom, hogy egy 3 az egybent nem fogsz tudni kihasználni végig amíg babakocsi kell. Mi is lecseréltük, mert nem volt elég tágas a sportrész.
Leirom en is a szempontjaimat,hatha segit.Hatul szeretnek nagy felfujhato kerekeket a patkak miatt.Szamomra fontos,hogy minden reszt 1 mozdulattal le es fel lehessen tenni a vazra, valamint legjobb ha a sportresszel egyutt is 1 kezzel osszecsukhato.Szeretnek nagy kupolat,a menetiranynak szemben es hattal is hasznalhato, tobb fokozatban dontheto sportreszt.A meret es suly annyira nem szempont,mert a tarsashazban ahol lakunk tagas a lift,tomegkozlekedest nem hasznalok,a csomagtarto pedig mindket autonkban nagy.Azert nem szeretnek nagyon szeles babakocsit sem,jo lenne ha 2 parkolo auto kozott is el lehetne ferni vele.
Szamomra szinten fontos,hogy egy kezzel is konnyen iranyithato legyen.
Eddig a quinny buzz xtra tetszik a legjobban,de meg van idom nezelodni, 20+5 hetes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!