Januárban szülő kismamák hogy vagytok?
Sziasztok!
2. babánkat várom, van már egy lányunk és megint lányunk fog születni. Január 11-re vagyok kiírva, 16hetes vagyok. A 15. héten kezdtem el érezni, hogy mozog, de csak enyhén.
Tüneteim a 12.hét óta nincsenek. Illetve annyi, hogy ülőmunkát végzek és már most nagyon fáj a hátam.
Én ilyen buborék szerűt soha nem éreztem, viszont többször olvastam már h mások is ezt érzik...szóval lehet őt érzed 😊 1 babábál olyan érzés volt mint amikor egy tollpihe hozzád ér, olyan simulós, 2. már rúgott, most a 3.is...úgy látszik ők nem aprózzák már el 😄 én 2x éreztem 17+2nél egymás után 2 rúgast, azóta se..ill vmelyik nap olyan érzés volt egy pillanatra mintha befelé a geeincem felé kaparászna egyet...
Kismamik hány évesek vagytok?
Ha van kedvetek beszélgetni, megosztani egymással a várandós élményeinket, kérdéseinket szervezhetünk egy fb csopit?! Ki van benne?
Én 25 éves vagyok :)
Van facen egy 2019 januári babák csoport. Titkos csoport, de ha szeretnéd én beteszlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!