38 hetesen más is egész nap fáradtnak érzi magát?
Figyelt kérdés
Igaz az éjszakáim nem egészen teljes értékűek, de azért alszom. Mégis egész nap passogok. Alig állok a lábamon. Közeledik a vége azért lehet? Mások is voltak vannak így?2018. nov. 13. 11:09
1/4 anonim válasza:
Én inkább akkor voltam extra energikus. A 30. hét körül voltam totál hulla, aztán szépen lassan visszajött az erőm a végére. 😊
2/4 anonim válasza:
Én 36 hetesen érzem ugyanezt. Alig bírok ébren maradni és akkor is olyan lestrapált vagyok. :( Pedig nagyon igyekszem még emelt fővel végig vinni ezt a néhány hetet.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is tartom magam, de kb úgy érzem magam egész nap mint mikor éjszakásból jöttem haza és nem feküdtem le aludni. :( Akkor én is felemelem a fejem és kitartok így a végére.
2018. nov. 13. 13:20
4/4 anonim válasza:
1,5 éve szültem, hónapok óta végig alusszák a gyerekeim az éjszakát, nappal sem nyúznak agyon, kutya bajom, de mégis rettentő fáradt vagyok napok óta. Kihívás ébren maradni.
Kitartást a végéhez! Könnyű szülést és minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!