Rettentően fáradtnak érzem magam mostanság, pedig pihenek, rendesen eszem, elég folyadékot fogyasztok, szedek vitamint és vasat, nem értem mi változott, szinte egész nap aludnék - van így más is?
Én pedig még csak a 31.hetet taposom:S
Nemtudom mi lesz később,főleg ha meglesz Abi XD,lehet én is akkor alszom majd amikor ő:D
Szia!
Én 36 hetes multam de alig bírok talpon lenni. Se ülni se állni nem jó már,legszivesebben csak feküdnék bár az sem kényelmes, meg nem is nagyon tudom megtenni a két éves kisfiam mellett.
Jó nektek! Én nem tudok aludni, iszióonyatosan fáj a csípőm. Sokat fent vagyok hajnalban. Feküdnöm viszont muszáj, mert hamar megfájdul a hasam ha talpon vagyok.
Azt mondják a végefelé megint úrrá lesz a kismamán a fáradság, mint az elején. Tehát normális ha mindíg aludnál.
34+5km
Akkor megnyugodtam én is...36 hetesek vagyunk és iszonyat, hogy mit összebírok feküdni-aludni, de az a fura, hogy nemis esik olyan jól,fáradt maradok mindig!
Lesz így erőnk szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!