16 hetes kismmama vagyok és még mindig nagyon fáradtnak érzem magam, szinte egész nap. Szóval nem múlt el a 12. hét után. Vmi gond lehet vagy én ilyen típus vagyok és ilyen lesz végig? A vérnyomásom 99/61 volt a hét elején.
Én meg a munkám folytán (orvosi műszereket és eszközöket forgalmazok a vattától az ultrahangig)eléggé járatos vagyok vérnyomásmérésben és a a vérnyomásmérők világában is. Sőt, a munkámhoz tartozik, hogy tisztában legyek a vérnyomásértékek szervezetre gyakorolt hatásának. Nekem is világ életemben alacsony volt a vérnyomásom, általában 100/60 körül, néha kevesebb. Akinek ilyen "gondja" van nem biztos, hogy reálisan tudja megítélni, hogy alaphelyzetben mennyire fáradékony. A lényeg, hogy az alacsony vérnyomás egyebeken kívül fáradékonyabbá teszi a szervezetet. Ezzel légyszi ne vitatkozzatok. Bár inkább legyen alacsony, mint magas.
Viszont mivel az elmúlt 2 hétben az időjárás is elég változó volt ez is okozhatja a fáradékonyságot, úgyhogy több kisebb dologból tevődik össze. És persze nem is mindenkinek múlik el a rosszulléte a 12. hét után, mint ahogy én is a halálomon vagyok ma is, pedig 15 hetes vagyok.
Sziasztok!
Nekem mindhárom terhességem alatt,és előtte is eléggé alacsony volt a vérnyomásom.
Az első gyerekemet mindenféle rosszullét,fáradtság,hányinger...stb..szóval minden kellemetlen tünet nélkül hordtam ki.
A másodikkal kb:fél időig hánytam,fáradékony voltam..stb..vagyis nem voltam túl jól,de utána elmúlt,és egy energiabomba lettem:)))
Most ezzel a harmadik csemetémmel,már csak 4 napunk van a kiírt időig,hát vele az elejétől a végéig mindenféle kellemetlen tüneteim vannak,és nem múlt el ezekből semmi.
Hányinger,ólmos fáradtság,néha alig bírom a családom ellátni,ájuldozok néha,szó szerint pedig életemben nem ájultam még el normál esetben,de most olyan hirtelen jön rám,hogy hihetetlen.Nem kapok levegőt,elsötétül minden,ijesztő.De pár másodperc és múlik.Nagyon érzékeny ez a terhességem.Szóval,csak azért írtam le nektek,hogy még ugyanannál az anyánál is lehet más minden terhesség,mint nekem is.Persze van aki könnyen vészeli át mind,van aki nehezebben.
Üdv
Az egészségügyes dolgozónak:Írtad,hogy inkább alacsony legyen mint magas.Én is eü-ben dolgoztam,aki járt hozzánk dr a betegeinkhez,egy nagyon kedves már nyugdíjas orvos,ő szokta mondani"lányok,sokkal jobb egy agylágyulás,mint egy agyvérzés,mert akkor hülyék is lesztek,és nem érdekel benneteket"Nagyon szerettük a dr urat:)))
Bocs a morbiditásért,tudom nem mindenki szereti az ilyen vicceket.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!