Megvettem az új telóm (Samsung S5230) és akár milyen játékot próbálok letölteni rá azt írja hogy " a fájl típus nem megfelelő " és nem a játékkal van a gond mert átküldtem a haveromnak (akinek ugyanilyen telója van) és nála működik!?
java kiterjesztésű a fájl? ".jar" ?
Mert lehet hogy aza probléma.
Nekem kp 500-am van.. Tesómnak s5230-a.. És átszoktam neki küldözgetni a játékokat a telójára.. ami mellesleg lg ku 990-re van.
Tisztában vagy olyannal hogy telepítés stb?
Az előző vagyok.
Milyen szolgáltatónál vagy? Mert gyakran találkoztam már olyannal hogy a szolgáltató letiltja az alkalmazást. És olyankor állítólag meg kell tudakolni a szolgáltatónál hogy mi a helyzet.. vagy engedélyeztetni lehet.
Én egyszer a samsung telefonommal voltam így.. Másnak vitte az mp3-mat... nekem nem..
A szoftver nem engedélyezi.
Frissíteni kell egy olyan verzióra ami engedi.
Ezt te magad is megteheted egy kis utánajárással, de FIGYELMEZTETLEK!!!
Ha otthon saját magad frissíted a szoftvert, akkor a Garancia elvész.
Előző vagyok.
Eredetileg nekem sem engedte, de én itthon frissítettem a szoftverét és gond nélkül telepítette a játékokat és az alkalmazásokat.
Köszi mindenkinek, de az 5. kommentezőnek főleg mert szerintem az övé az igaz, mert már mástól is hallottam ezt:D
Mert amúgy hely az volt rajta és a formátum meg volt jar. is meg jad. is meg minden. Szal köszi mindenkinek:D
Amúgy Vodafone-os vagyok.
De 5. komm. vigyem be a vodafone-hoz és ott megtudják csinálni amúgy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!