14 hetes vagyok. Szinte egész nap olyan fáradtnak, kimerültnek érzem magam, semmihez sincs kedvem. Mitől lehet?
Néha úgy érzem magam, mint aki már a 35. hétben jár. Pedig nem csinálok fizikai munkát, vagy ilyeneket.
Néha nehezen mozgok, és majdnem egész nap csak pihenni tudnék. Más is így van ezzel? :))
Szerintem ez a hormonok és most főleg a nagy meleg miatt lehet. Pihenj amennyit tudsz! A tested érzi mire van szüksége.
Nekem a meleg miatt pl:3xosára dagad a bokám.
Boldog babavárást!
22 hetes kismami
Szia!!
Én is így vagyok, azt hittem, hogy a 12. hét után jobb lesz(mert mondták, hogy valaki így van), de nem lett jobb! Még mindig egész nap fáradt vagyok, mostanában meg még jobban! De nekem még a vérnyomásom is alacsony, és ez is közrejátszik! Pihenj sokat, és sétálj!!
Szia!Én 15 hetes terhes vagyok és majdnem az elejétől így vagyok ezzel.Olyan szinten tudnék aludni és nem csak aludni hanem csak ülni pihizni...Már szinte lekiismeret fordulásom van.Föleg,hogy van egy 3 éves gyermekem és úgy érzem nem tudok vele eleget foglakozni.Remélem hamar túl leszek rajta!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!