Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tesóméknak most születtek meg...

Tesóméknak most születtek meg az ikrei és egypetéjűek viszont végig azt mondták hogy kétpetéjűek tehát nem lesznek egyformák? Ki mit szól ehhez lehet tévedni ekkorát vagy ez nem nagy dolog

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez szerintem nem nagy probléma.az már inkább amikor azt mondják minden o.k,és végül fél kézzel születik meg a gyerek.a kismama társam így járt.
2010. jún. 25. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Az elsővel maximálisan egyet értek. Szerintem örüljetek a babáknak soha nagyobb bajotok ne legyen az életben, mint hogy egypetéjűek lettek.
2010. jún. 25. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha egypetéjüek akkor tök egyformák lesznekj, azon nem egyformák akik 2 petéjüek, de ezt igy utolag hogy tudták megmondani? ha egy petéjüek akkor azonos nemüek ugye?
2010. jún. 25. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kétpetéjűeknek mindig külön méhlepényük és külön magzatburkuk van, mivel ugye két különálló pete termékenyült meg.

Az egypetéjűeknél lehetnek egy burokban, de két burokban is, attól függően, hogy az osztódás melyik stádiumában váltak szét.

2010. jún. 25. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ikreket várok,az elején azt mondta az orvosom,hogy 2 petéjűek.Megnézte egy genetikai professzor is és azt mondta,hogy szerinte egypetéjűek.Két külön lepényük van és két magzatburokban vannak. Csak szülésnél fogom én is megtudni.
2010. jún. 25. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ikreket várok, nekem az elején csak egy petezsákot láttak, egy méhlepény van (viszont az hatalmas), külön burkuk van, és az egyik uh-n egy- a másikon meg kétpetéjűeknek mondják őket. Mindketten fiúk. Majd szülésnél kiderül. 29 hetes kismama
2010. jún. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!