Kismamik! Akinek 6-7 hetes terhesen barnázása volt és utánna otthon maradt veszélyeztetett terhesként késöbb nem lett semmi gond?
Szia!
Nem lesz semmi gond,én is így voltam tavaly mint te és most itt alszik a fél éves kisfiam,utánna végig probléma mentes volt a terhesség!!Pihenj sokat!!!Próbáld elképzelni a babádat hogy fog kinézni,gondolkodj a nevén ,olvass könyvet,próbáld elterelni a gondolataid!!!szia
Szia! Ne aggódj, ha a vérzésed a hematóma okozta, sőt, már fel is szívódott, és a kontrollon is minden ok, a terhességed további szakasza teljesen panaszmentes lehet. Ez a legérzékenyebb időszak a magzat életében, és ha ezt gond nélkül átvészeli, ki tudod rendesen hordani a babát. Nyugi, és próbáld kiélvezni ezt az időszakot!:)
Egy 4hós kisfiú édesanyja
Nyugalom!!!! Én 10 hetesen nemcsak hogy barnáztam, hanem kőkeményen bevéreztem! Sok sok pihenés, ne erőltesd meg magad, és akkor nem lesz baj!
Már 1 éves a kisherceg aki 10 hetesen a pocakban a frászt hozta rám! :-))))
Ugyanez volt nekem is. 3 hónapig feküdtem, a haematoma felszívódott, utána felkelhettem.
A terhesség alatt más probléma nem is volt, a lányom most 13 hónapos.
Nyugi, nem lesz baj! Tartsd be, amit az orvos mond majd!
Szia:)
Édesanyámnak is így volt, és megmaradtam:) Bár sajnos a 2 ikertesóm elhalt(nem emiatt):( Kitartás, nem lesz semmi baj:)
19L
Szia!
Nekem is volt hematóma. Csak sokkal durvább. Kifakadt, és úgy elöntött a vér, hogy azt hittem vetélek. 9 nap kórház után otthon pihentem. Szépen kiürült. Most fél éves a fiam.
A kórházban többen ezzel voltunk. Utána tartottuk a kapcsolatot. Mindenki rendben kihordta.
Jó babavárást :-)
9-11 hét között otthon pihentem haematóma miatt, ami végül felszívodott és még 2 hétig nem mentem dolgozni ,(nyaralni mentünk), de utána a 34. hétig dolgoztam.
Azóta 15 hós a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!