Lehet belőle gond ha otthon hallgatom a zenét és táncolok is egy kicsit rá? 27 hetes terhes.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 11:13
1/6 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz,amíg nem breakels:D
Én most is zenét hallgatok,azt hogy táncolsz mellette,annyi,hogy picit lötyög ő is a pociban:D
2/6 anonim válasza:
Miért lenne?
A zene és a te boldogságod csak jó a babának.
És terhes vagy, nem rokkant...ha jól esik a mozgás, rajta!
3/6 anonim válasza:
én nem rég bálba voltam, és az egész éjszakát végig táncoltam. most is szoktam itthon, mert imádok táncolni. csak nyugodtan mozogj, annyira amennyire bírod. erőltetés nélkül.
28 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
szió. szerintem semmi gond nem lesz. amig te jól érzed magad, és boldog vagy,addig a manód is az a pocidban. És lehet hogy még ő is élvezi,és táncol a maga módján ;-)
5/6 anonim válasza:
Akár még jobb is, mint a kismamatorna ! :)) Ne aggódj, a terhesség nem betegség, mindent úgy csinálhatsz, mint a terhesség előtt! A mozgás neked is és a picinek is jót tesz. Aki aktívabb életet él a várandósság alatt, az általában könnyebben is szül, persze vannak kivételek is. Én végig ugyanúgy végeztem a házimunkát, dolgoztam a kertben, naponta úsztam és semmi bajunk nem volt belőle. Az a fontos, hogy a kismama ne erőltesse túl magát, a tánc bőven belefér :))) Ja! Az első babámmal 24 hetesen volt a lakodalmunk, amit végig táncoltam :)))
6/6 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan táncolhatsz, persze nem őrülten ugra-bugrálva :-). A tánc egyben jó testmozgásnak is és a babának sem ártasz vele. Én mikor a kisfiammal voltam terhes 3 lagzin mulattam, köztük a sajátomon, illetve otthon pl. a vasalódeszka mellett vagy főzés közben is gyakran táncikáltam a zenére és a kis pocaklakó kimondottan élvezte. És makk egészségesen született. Most, hogy a kistesót várom, otthon ugyanúgy táncikálok, csak most a kisfiam is társul hozzám gyakorta. És jövő hónapban készülünk lagziba, ahol szintén nem fogok végig az asztal mellett ücsörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!