Normális dolog, hogy a terhesség alatt elmarad a háztartás vezetése, hogy a többiekre nincs figyelem, hogy mit eszik stb?
A húga egy frászt, tuti az anyós írta ki.
"régi idők", mi? :)
Hát ne haragudj kedves kérdező, de az utolsó hozzászólásoddal nagyon nem értek egyet.
A 6 héttől a 12 hétig olyan rosszul voltam, hogy csak na. Hánytam egész nap és csak feküdni bírtam a gyengeségtől. És nem mert el vagyok kényeztetve. A családomnak eszébe sem jutott panaszkodni emiatt. A férjem munka mellett megcsinálta a háztartási munkákat, bevásárolt és főzött is ha kellett. Igen vannak ilyen szerencsétlen nők is, akik szenvednek terhesség alatt. Úgyhogy csak ne általánosíts.
kikérem magamnak! fiatal vagyok jelenleg 25 éves és második babánkat várjuk...nem vagyok se elkényeztetve, és nem várom el,hogy "kinyalják" a seggem....
első terhességemnél is rosszul voltam, de az könnyebb volt,mivel lefeküdtem aludni és utána megcsináltam a dolgom...mostam-főztem-takarítottam
jelenleg 18 hetes vagyok, nagyon nehéz volt az első 15 hét, nagyon szenvedtem egésznap..gyerekemet elláttam teljesen
de szerencsére páromnak és még anyukámnak is természetes volt,hogy segítenek átvészelni az első trimesztert,szónélkül segítettek!
igaz,próbáltam azért megcsinálni mindent
gondolom a kérdező azon szerencsések közé tartozik, akik nem szenvedtek hetekig rettenetesen
Ja persze húgod, régi idők..
Irigy vagy..
Te aztán nagyon tudod ki mit csinál.
Nekem pl az egész medencém fáj hetek óta, a munkahelyemre beevickélek és eldolgozok az asztalomnál,de pl annyira nem tudok otthon lehajolni,hogy a mosógépet ki be pakoljam vagy porszívózgassak.
Megcsinálja a férjem magától, kérés nélkül.
Nem lustaságból nem csinálom.
De hála ég nekem nincsenek is ilyen gonosz rokonaim mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!