Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt így? Vajon miért...

Más is volt így? Vajon miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Imádom az állatokat, van is egy kutyusunk, akit imádtam, de a 2.trimeszter közepe óta ki nem állhatom a kutyákat. És ez alol a sajátunk se kivétel. Idegesítenek és legszívesebben odaadnám valakinek, aki jobban kedveli. Párom foglalkozik most vele, meg a fiam is sokat játszik a kutyánkkal, de én rá se bírok nézni. Bűntudatom van emiatt, mert eddig semmi ilyen nem volt. Elmúlik, ha megszületik a pici? Valaki tapasztalt még hasonlót?

2018. nov. 1. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Szegény kutya...
2018. nov. 1. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudat alatti vagy hormonális, mint pl az undor bizonyos szagoktól/ételektől, mert próbálod mindentől védeni a babát. Szerintem el fog múlni, legkésőbb a baba 1-2 hónapos koráig.
2018. nov. 1. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, én is hasonlóan éreztem az első terhességem alatt. Imádom a kutyánkat de valamiért kerülni kezdtem, nem akartam megsimogatni, a szagát is utáltam. És az volt az érdekes hogy a kutyánk is került engem, a közelemben se úgy viselkedett ahogy szokott. De megszabadulni nem akartam tőle. Aztán persze ez elmúlt. Most második babánkat várom, a szagától ugyan úgy undorodom, de most nem kerüljük egymást :)
2018. nov. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!