Vajon sokat eszem?
Figyelt kérdés
Reggeli: 2 vékony sajtos kifli szalamival, paradicsommal
Tízórai : egy túrós retes
Ebed,:egy szelet grill csirkemell salataval, mozzarellaval.
Uzsi: kb 10 dkg malna
Vacsi: kb masfel szelet kenyer, maci sajt, szalámi, paradicsom, retek. Egy pohar tej.
18.hetes terhes vagyok.
Ugye így nem hizok el?
2018. máj. 7. 18:40
1/4 anonim válasza:
Nem sok, én szerintem többet ettem mennyiségre. 8 kg jött fel összesen. Csak én nem szoktam ilyesmit hogy túrós béles, igyekeztem a hízlaló dolgokat mellőzni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem eszel sokat, és teljesen jókat is eszel.
Nekem a mai napom így nézett ki:
Reggel kenőmájas pirítós, délben milánói makaróni, 3-kor rakott zöldbab, 5-kor milánói és később még biztosan éhes leszek aztán bevágok egy szendvicset zöldségekkel.
Szintén 18 hetes kismama, aki ma a milánóit kívánta :)
3/4 anonim válasza:
En hozzad kepest zabalok 🤣 en akkor eszek es azt ami eppen eszembe jut. Van hogy napi 10x eszek mert eppen olyanom van. 1 hete voltal 58,5 kg. Aprilis 10-en voltam a korhazban ott voltam 56,4kg. Es en is 18 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!