Vajon mitol halt meg. A magzat? Lehet attol hogy nem pihentem sokat. Takaritottam es hogy meg emeltem. Magam a porsivoval?
Dehogy attól!
Mi terhességem alatt költöztünk kétszer is, gondolhatod, hogy ha nem is cipeltem bútort, bizony pakolásztam én is és vittem csomagokat, dobozokat.
Az a baba valószínűleg nem volt életképes, a természet kiszelektálta. Ez egyáltalán nem a te hibád!
Ha ennyi magában elég lenne ahhoz, hogy elhaljon egy magzat, már kihalt volna az emberiség.
Így láttatlanul ennél többet nem lehet mondani. Kizárt, hogy Te volnál a hibás.
Egészséges terhesség nem szakad meg attól, hogy normális életet él a kismama, takarít meg mozog.
Ha megszakad a terhesség,annak valami más - egészségügyi oka van.
Valószínüleg a baba nem volt életképes, ez elég gyakori, csak nem tudja a legtöbb ember.
Az elsőnél én is ugy gondoltam, hogy nem lett volna egészséges és ez a természetes kiválasztódás, a másodiknál már nem. Kivizsgáltak.
Kiderült, hogy trombózis hajlamom van, így terhességnél végig véralvadásgátlóval kellett utána szúrnom magam.+kaptam az első 12hétben utrogestant hogy minden rendben legyen.
Így sikerült a kisfiam aki ma 12hetes.
De a végén így is befektettek, mert öregedett a lepény. ugy volt hogy 4 nap múlva indítják, de másnap megindították, nem várhattak tovább. Még szerencse,l mert a szülés közben egyszer le is esett a kisfiam szívhangja, ami miatt egyből vagy 10orvos termett körülöttem...de rendeződött, és összesen 3,5 óra alatt megszületett :)
Szóval nem csak a kiválasztódás miatt lehet.
Szerencsém volt, hogy találtam egy olyan orvost aki elküldött egy vizsgálatra így kiderült hogy mi a gond, még mielőtt harmadjára is megtörtént volna velem, hogy elveszítek egy babát. Mert 3 sikertelen terhesség után szoktak kivizsgálni többnyire, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!