17 hetes vagyok, az előbb ettem egy borzasztóan savanyú zöldalmát és erre mintha a baba elkezdett volna nagyokat és sokat rúgni. Még látni is lehetett. Ez Ő volt már vajon?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok,a baba nagyobb a koránál,mellső fali lepénnyel fura,de lehetséges,hogy Ő az? Már éreztem és láttam is ezt a mozgást,de nem vagyok biztos,hogy Ő volt.Lehet,hogy a savanyúra így reagál,ha Ő az?2013. okt. 2. 12:26
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó:) nagyon jó Őt érezni:)
2013. okt. 2. 13:31
3/6 anonim válasza:
Az almára nekem is mindig beindult.
4/6 A kérdező kommentje:
:) érdekes dolgok ezek :D még a banánnál érzem,hogy elkezd mozogni.1-2 órája ettem és megmozdult,végre apa is szemtanúja volt a nagy eseménynek :D:D
2013. okt. 2. 18:36
5/6 anonim válasza:
Bizony Ő volt :) Próbáld még ki a koffeines dolgokat (csoki, gyümölcstea, tejeskávé, kakaó) meg a buborékos italokat. Lehet látsz ficánkolást :)
Nálam a kóla vált be nagyon, na akkor aztán megy a tánc :)
6/6 A kérdező kommentje:
Már ezek nélkül is tegnap óta sokkal többet érzem mozogni.Amúgy sajnos sokszor iszok kólát,nagyon kívánom,na most majd megmutathatja mit tud:)
Az előbb újabb soha nem érzett ficánkolást éreztem,mintha bukfencezett volna egyet odabent és ráadásnak még rúgott egyet,alig várom a továbbiakat,nagyon jó érezni,hogy éldegél a pocakban:D
2013. okt. 3. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!