Édes vs. Savanyú?
Annyi ellentétet hallani arról melyik íz kívánásánál milyen nemű baba lesz..
12 hetes vagyok és eddig semmi extra kívánságom nem volt. Gyakran voltam/vagyok éhes, igaz pár napja nem annyira. 8. héttől volt kb 2 hétig reggeli émelygés, aztán mostanában mikor "gondol" egyet jelentkezik vmi gyomortünet: esti teltségérzet kevés kaja ellenére, evés közben enyhe émelygés-ez ritkán. Egyszer sem hánytam és egyszer sem volt súlyos mértékű az émelygés. Ezn kívűl semmi más egyéb tünet (mellfeszülés és fáradékonyság mellett).
Az eddigi idő alatt a csokievés kb. 2 kockában kimúlt, ha szerettem volna édeset enni, kb. pár szem fornetti vagy egy-egy fagyi volt. Süti eddig 2x volt. Most először viszont ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy felbonstam az anyós csipős ecetes almapaprikáját és vagy a fél befőttes üveget megettem :D
Szerintetek ez az ecetes cucc nem fog gyomortünetet okozni?
A hiedelmek ellenére kedves tapasztalt anyukák szívesen várok tippeket szerintetek ki lakik odabent!
én az első terhességnél 7 hónapig napi 5-6 alkalommal hánytam, enni gyakorlatilag semmit nem tudtam, 12 kilót fogytam, lányom lett
a másodiknál "csak" 5 hónapig hánytam, 6 kilót fogytam ezalatt, kicsit jobban tudtam enni is, változatosabban, de kívánós itt sem voltam egy pillanatig sem, fiam lett
ebből nem lehet megállapítani
Tapasztalatom alapján a fiúk kevésbé kínozzák meg anyát. :-) Vagyis én a két csajszival rókáztam éjjel-nappal, a fiammal alig volt egy kevéske rosszullét. Unokatesóm ugyanezt mondta. De persze ezt azért ne vedd készpénznek!:-)
Boldog babavárást!
Én a kefírt kívántam nagyon. Minél savanyúbb volt, annál jobb volt. Lányom lett:o)
Tesóm fiú, Anyukám állandóan epét hányt vele, míg velem semmi gondja nem volt. Szóval megdőlt a fiúk nem kínozzák meg anyát:o)
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!