Normális dolog, hogy a terhesség alatt elmarad a háztartás vezetése, hogy a többiekre nincs figyelem, hogy mit eszik stb?
Attól függ, milyen a terhesség. Én pl az első trimesztert mindkétszer végighánytam, folyton erős rosszulléttel, hányingerrel küzdöttem, szédültem stb. Az utolsó gondolatom volt, hogy körbeugráljam a családot, habár a második terhességnél a nagylányomat természetesen elláttam, de ennyi éppen elég is volt. Mondjuk a férjem el se várta, látta, hogy alig élek, segített, ahogy tudott. Mióta újra jól vagyok, azóta újra csinálom a dolgom. Habár szerintem egyébként se teljes mértékben a nő dolga a háztartás, a kedves férjnek se esik le a gyűrű az ujjáról, ha néha ő gondoskodik arról, hogy legyen a családnak mit enni. Ha nem akar hideget enni, főzhet néha, nem fog belehalni.
Ja, és igen, ha meglesz a baba, ő az első, illetve a gyermekágy alatt az anyának se árt pihenni a szülés után. Pofám leszakad, hogy azon aggódsz, hogy nem lesz eléd rakva a háromfogásos vacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!