Hogy megy a "kérésre császár"? Mikor döntöttétek el, hogy így szeretnétek szülni? Előtte már beszéltetek erről az orvosotokkal?
Még elég fiatal a terhességem, de abban biztos vagyok, hogy császármetszéssel szeretnék szülni. Igen, tudom, hogy az is fáj, stb, mégis sokkal biztonságosabbnak érzem, mint a hüvelyi szülést.
Eddig csak két vizsgálaton voltam az orvosomnál, nem nagyon került még szóba az, hogy természetes szülés legyen-e, vagy császár. Én sem szeretném ezzel már most "zaklatni", de nyugodtabb lennék, ha nem a 30. hét után beszélnénk erről először... Nálatok az orvos kérdezett rá, hogy szeretnétek szülni? Mikor? Mármint hányadik héten?
A linkekre. Csak az elsőt olvastam el. Most komolyan azzal akarod alátámasztani, hogy desz.r a császár a babának, hogy kemény 0,37% esélye van a pulmonális hipertoniára? Komolyan??? Ezzel a 0.37-el??? Keress már rá, mennyi esélye van az oxigénhiánynak...
a többi linket az első hatalmas bizonyítékod után már el sem olvastam, és itt be is fejeztem...
Az a te szegénységi bizonyítványod, ha azokat a bizonyítékokat, amik az elméleted ellen szólnak, elintézed annyival, hogy "ááá, az semmi."
Azért kiemelem a lényeget a többiből is, hátha más elolvassa:
"Infants born by elective caesarean delivery at term are at increased risk for developing respiratory disorders compared with those born by vaginal delivery."
"A planned cesarean delivery doubled both the rate of transfer to the neonatal intensive care unit and the risk for pulmonary disorders, compared with a planned vaginal delivery."
(Azért itt felhívnám a figyelmet arra, hogy kétszer olyan gyakran kell intenzív osztályra szállítani az újszülöttet tervezett császárnál, mint sima szülésnél!)
"Neonatal mortality rates were higher among infants delivered by cesarean section
(1.77 per 1,000 live births) than for those delivered vaginally (0.62). "
"The unadjusted neonatal mortality rate for cesarean deliveries with no labor complications or procedures was 2.4 times that for planned vaginal deliveries. "
"Keress már rá, mennyi esélye van az oxigénhiánynak..."
Én mondtam valamit, majd alátámasztottam. Te állítasz valamit, akkor talán neked kellene alátámasztanod, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!