Császár utáni sebnél mikor borotváltátok először?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 09:10
1/11 anonim válasza:
2017 juli.11edikén császároztak
Rá olyan 5 honapra mertem borotvalni
2/11 anonim válasza:
3 héttel később újra kellett műteni hasfali hematoma miatt. A csaszarsebet nyitják ilyenkor vissza. Én nem mertem leborotválni, nekem még varros is volt. Szülésznő borotválta le műtét előtt. Hát nem volt kellemes.
3/11 anonim válasza:
Hát akkor én biztos gáz vagyok de május 15 volt a császárom és rá kb 4 hétre. Semmi baja. Azóta is borotválom
5/11 anonim válasza:
A 6 hetesen azt mondta a doki, hogy most mar nyugodtan lehet, igy otthon meg is csinaltam.:) Ugy paraztam a semmiert.:))
6/11 anonim válasza:
6 hetes kontrollra óvatosan de sikerült rendbe tennem magam
7/11 anonim válasza:
A 6 hetesen azt mondta a doki, hogy most mar nyugodtan lehet, igy otthon meg is csinaltam.:) Ugy paraztam a semmiert.:))
8/11 anonim válasza:
Csaszar utan kb 5 nappal. Nem tudom elviselni a szort... Szerintek kello ovatossag mellett szepen le lehet borotvalni.
9/11 anonim válasza:
Kb 1 hónapra rá,szülés után két hónapra mar gyantaztatni jártam
10/11 anonim válasza:
Miert is kell engem lepontozni, mert mar 5 nappal a csaszar utan mertem borotvalkozni, hogy ne legyen oserdo a labam kozott?! :D Szerintem en is a kerdesre valaszoltam, meghozza normalisan! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!