Volt valaki, akinek szinte semmi rosszullétekkel hordta ki a babát, és alig fájt a szülése?
Anyámnak nem volt különösebb gondja várandósan, végig dolgozott (vasárnap születtem, szombaton még tárgyalt) és nem lett nagy pocakja sem, a lazább ruháit hordta.
A szülés már más lapra tartozik, az nyilván fájt neki, a természetes szülés már csak ilyen, de legalább gyors volt s órákkal később már felállt, megfürdött, megméredzkedett s mindenki megütődve nézte. Rossz emléke a gátvarrás, na az nagyon fájt neki, ez is elég természetes.
3 gyerekem van, az elsőnél émelyegtem egyetlen egyszer, a másik kettőnél sose voltam rosszul.
De a szülés azért fájt :), hüvelyi volt mind.
Nekem még csak hányingerem se volt. Mindent tudtam csinálni, birotválkozni, körmöt vágni, cipôt, csizmát felvenni. 3 héttel a szülés elôtt még ablakot pucoltam.
Bár nem így terveztük, mekóniumos víz miatt császároztak 40+5 héten.
Ja, és a császárral is mázlim volt, 3napig fájt össz-vissz. De azért a tesót szeretném természetes úton szülni.
6-os voltam
Egyszer se voltam rosszul a terhesség alatt.Remekul voltam végig.
Olvastam feljebb, hogy 3nap alatt elmúlik a császár utáni fájdalom,lehet az én szobatarsaim és jómagam 4en a rosszabb fajtaba tartottunk,mert mindegyiküknek kellett másfél-2honap mire azt mondtuk jól vagyunk és még akkor sem azt, hogy nem fáj:-):-)
Elsőre igen a valasz, a 9.hetig aluszekony voltam, utána meg az sem.
A szülés az viszont fájdalmas volt es hosszú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!