Mit kezdjek az állandó rosszullétekkel, mit próbáljak enni?
Én egy-két gyümölcsöt kívántam (szamócát április elején), ezek jól estek, meg a citromos víz.
Sós kekszek, pufik, rágcsák.
A baba ettől még jól fog fejlődni. 4-6. hét között én 3 kilót fogytam, a picur a későbbi ultrahangokon korának megfelelő méretű volt.
Valami magzatvédő vitamint szedj, hogy a szükséges vitaminok meglegyenek.
Egész nap csipegess valamit, a háromszori főétkezések helyett. De tényleg.
Nekem ezt az onkológián javasolták, amikor már teljesen le voltam fogyva és gyengülve a nagy műtéttől meg a kemoterápiától.
Segített. Ropi, sajtos tallér, perec...stb. éjszaka is, ha kell.
Igaz h nem terhesség miatt volt hetekig, hónapokig örökös hányingerem, de hátha tudtam segíteni.
En az elejen zizit, gyumi izesitesu pufit, almat,nektarint, dennyit ettem es sajtos paprikas szalamis paradicsomos paprikas, melegszenyot. Ezek csussztak le. Meg rahedli cola. Meg retes (meggyes, turos). Es nem nagy adagokat par falat de ez legalabb bent maradr.
16hetig hanytam. Sot most meg a 22.heten is elofordult.
23+4hkn
Mindnkinek más válik be ,nekem a kóla pl nem csak víz marad meg !
Hús közelébe sem bírok menni. A vizes jégkrémek beváltak ,de nem sokaig
Ezt ki kell birni, ez van.én 6 hete bírom :( de szerencsére már ritkultak nem minden napos
10+1hkm
Én a mekis sajtburger menün és a tojáskrémes kenyeren kívül hánytam kb. mindent ki a 20-22. hétig. :)
Néha még lement egy kis tonhal, de ennyi.
A babánk végig szépen fejlődött, annak ellenére, hogy én fogytam.
Femibiont szedek, de attól függetlenül jön a hànyinger. Reggel màr azzal kelek és este azzal fekszek. Most ott tartok hogy szinte pirítóson élek.
Semmit nem bírok megenni. Folyadékban szerencsére pàr nap alatt kitapasztaltam mit bírok meginni. Szörpöt, sió light almàt, néha pici teàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!