Ti megtartanátok a beteg magzatot (gondolok itt például a Down-szindrómára)?
Nem leszek népszerű a valaszommal bár nem is célom. Megdöbbent a sok “nem” válasz, de nem vagyunk egyformák és ez így jó :)
Nem gondolkodnek egy szo nélkül vállalnám ennél sokkal súlyosabb betegség esetén is! 3 gyermekem van egyiknél se merült fel a kötelező vizsgálatokon kívül hogy mennénk bármi más vizsgálatra hogy megtudjuk hogy beteg e a gyermekünk. Egyszerűen a mienk bármilyen gonddal, problémával.
Megtartanám nem kérdés.
Áldozat, lemondás, kompromisszum de abban is biztos vagyok hogy az ilyen gyerekek a legnagyobb kincsek és a legtöbb szeretetet tőlük általuk kapják az anyák, de akar ha az utcán is látok egy dawn kóros gyermeket az ahogyan tud egy idegenre nezni ... az a szeretet az a hála amik bennük vannak csodálatos ❤️ Én úgy gondolom hogy amennyit elvesznek annyit bőven adnak is az életünkhöz ezek a beteg gyermekek. De ez az én véleményem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!