Akiknek koraszülött lett a babájuk nem bántátok, hogy kimaradtak az utolsó hetek?
Nem ertelek, mi a fene bajod van? Miert nem orulsz annak hogy egeszseges a gyereked es te is es a baba is jol van.
Szerinted normalis az hogy itt vinyogsz a kimaradt utolso 5 terhessegi hetert?
Szallj egy kicsit magadba, mert nem normalis ahogy ezt kezeled.
Nem mondom, hogy értem mi bánt, de elhiszem, hogy komolyan rosszul esik. DE szerintem mérlegelj. Ülj le aztán gondold át az egész problémád. Miért jó rosszra gondolni ha minden jo?! Konkrétan szerencsésnek kellene inkább mondanod magad, mert teljesen egészséges lett a babád.
Te rajtad múlik, hogy a "Jaaaj itt az erős kisfiam, aki hamarabb jött, de jól van" vagy "jaaaj nem én moshattam ki a kisruháit" gondolatot választod. Már egyszer elmondásod szerint átélted. Ne haragudj, de szerintem is butaság.
Igen, sok nő van akinek hiányzik az állapotos időszak, de a te eseted szerintem egy cseppet más. Csak nézz rá a kérdésedre, nem a KORASZULOTT BABA a lényeg, hanem pár hét ami ruhavasalástól kellett volna szóljon, kicsit szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!