Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek koraszülött lett a...

Akiknek koraszülött lett a babájuk nem bántátok, hogy kimaradtak az utolsó hetek?

Figyelt kérdés
35 hétre született a kisfiúnk, már 6 hetes, teljesen egészséges. Mikor lecsillapodott a nagy izgalom rájöttem, hogy nagyon rossz érzés, hogy az utolsó 5 hét kimarad a terhességből. Természetesen a legfontosabb, hogy a kisfiam egészséges. Lányomat a 42.hétre szültem és annyira csodálatos a terhesség, hogy minden pillanatát élveztem és most nagyon bánt ez a dolog. Más is érzett hasonlóan?!

2018. okt. 20. 10:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért sajnálom, hogy koraszülöttek lettek (34. hétre jöttek), mert az egyikük egyelőre még tisztázatlan okból nagyon súlyos agykárosodást szenvedett. 26. héttől bent feküdtem, de egyáltalán nem érdekel, hogy a férjem rendezte be a babaszobát, hogy ő készült elő arra, hogy hazamehessünk mindannyian. Sírva mesélte az inkubátorban fekvő kislányuknak, hogy kimosott minden rózsaszín ruhát, mert ő nem hiszi el, amit az orvosok mondanak, hogy csak napjai, jobb esetben hetei vannak hátra. Azt gondolom, hogy azért agyalsz ilyen hülyeségeken, mert jó világod van. Örülj annak, ami megadatott, két egészséges gyerek. A terhességnek, szülésnek ez a lényege. Nem a csillogó szemmel babaruha vásárlás a lényeg, hanem hogy nehézségek árán is, de egészséges gyerekeid vannak. Le lehet pontozni, amiért megkeseredett bunkó vagyok, aki nem érti meg a másikat. De szerintem meg önző es egoista az az anyuka, aki ilyen helyzetben azt sajnálja, hogy kevesebb ideig rugdosott a pockaban a baba, vagy nem tudott babaruhát vásárolni. Kapcsold át az agyad es légy hálás a sorsnak, amiért nem lett semmi bajotok. Ne azon merengj a gyerekeid mellett, hogy de jó lett volna, ha te tudsz venni babaágyat, ruhákat stb. Azok csak tárgyak, nem attól lesztek boldogok, hanem a gyerekek mosolyától, ahogy játszanak, cseperednek.
2018. okt. 20. 11:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak teljesen igaza van. Akinek nincs problémája az generál magának, hogy legyen miért sajnálni.
2018. okt. 20. 11:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Senkinek nem mondom ezt, szóval nem sajnáltatni szeretném magamat. Egy kérdést tettem fel arról ami bánt, ennyi az egész.
2018. okt. 20. 12:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Jah és egy darab ruhát nem vásároltam volna, nem ez a lényeg. Mindent kaptunk, csak még nem történt akkor meg a “csere”.
2018. okt. 20. 12:21
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, nem is sajnál senki.
2018. okt. 20. 12:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Én sajnálom az ilyen embereket, mint Te Utolsó. Rosszindulatúnak és pökhendinek tűnsz, minek írsz ide?!
2018. okt. 20. 12:36
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
Igen, feltettél egy kérdést arról mi bánt. Ergó sajnáltatod magad. Gyanítom a környezetedben senki nem érti meg a nagy bánatodat, ezért vágysz vadidegenek együttérzésére. Semmi problémád, ezért agyalsz ilyen marhaságokon. Keress fel egy pszichológust, ha úgy érzed, egyedül nem tudod ezt a "tragédiát" feldolgozni, mert nem normális dolog amit művelsz. Van egy egészséges fiad, aki nem sínylette meg a koraszülést, erre ahelyett, hogy örülnél neki, magad állítod be áldozatnak, hogy neked ez mekkora törés,mert nem rugdosott még 5 hétig odabent, aminek igazából semmi jelentősége. Mondom ezt úgy,hogy van egy 4 éves lányom, aki majdnem 40 hétre született, és most várom a fiam,akivel jelenleg a 34. hétben vagyok. Ha ma-holnap megszületne, eszembe sem jutna ez az agymenés, örülnék, hogy semmi baja. Amúgy a férjed/párod mit szól ehhez?
2018. okt. 20. 12:52
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

Én megértelek, mert én is ilyen vagyok, DE pont ezért tudom, hogy ez nem egészséges. Nagyon jól mondtad, mindig van nyomorúbb, tehát lehet az embernek kis problémája, kérdés, hogy megéri-e. Mert ezzel a logikával, mindig van jobb is, szóval simán irigyelheted azt, aki 40 hétig élvezhette. Kérdés újra, megéri?

Örülj, hogy egészséges, örülj, hogy nem előbb jött, örülj, hogy a terhességed jó volt és nem egy rémálom. Mindig lesz jobb is, rosszabb is, de célravezetőbb a jóra nézni, hogy ne keseredj meg. Változtatni úgyse tudsz rajta, ahhoz meg rövid az élet, hogy ilyen miatt szomorkodj.

2018. okt. 20. 13:30
 19/27 anonim ***** válasza:
65%
Gusztustalan, hogy téged kell sajnálni mert nem tudtad kimosni a bodyt ( WTF ????)örülj inkább az egészséges gyerekednek !!!
2018. okt. 20. 13:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ annak, aki normálisan írt!! Annak nagyon☺️! Nem mondtam a környezetemben senkinek, mint azt már írtam is, csak valaki el se olvassa mit ír a másik, csak támad úgy, hogy meg se történt Vele semmi ilyen.
2018. okt. 20. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!