Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Medrolt szedő kismamák,...

Medrolt szedő kismamák, terhesség alatt szedhettétek a medrolt? Napi 4mg-ot szedek évek óta izületi gyulladásra és babát szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 12:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Bevetted végül a 2. szem medrolt? Én is RA-s vagyok, két fiút hordtam ki és szoptattam napi 8 mg medrollal. Mindketten egészségesek (6 és 3 évesek). Most szeretnénk a harmadik babát, remélem most is elég lesz a 8 mg. Ha már bent van a baba, szerintem mehet kicsit több is, rosszabb, ha a gyulladás miatt ilyen nagy fájdalmaid vannak. Mert oké, hogy "csak" a kezed fáj, de a gyulladás melléktermékei a babához is átmennek szerintem. Akkor inkább egy 3. szem medrol.
2016. máj. 19. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia igen bevettem . Orulok neki hogy irtal itt a megnyugtato pelda hogy nem lesz tole baja a picinek :/ :)) par napig kihuztam ugy de aztan nem birtam 1 tablettat veszek be egy nap.. tegnap nem vettem be erre reggel ugy bedurrant mindenem hogy majdnem hivtam a fonokom hogy nem tudok bemenni.. persze bementem es a mozgastol jobb lett .. nagyon durva, meg mindig nem fogtam fel hogy injekcio nelkul tudok mozogni.... :)

Es neked milyen lett a szules utan? Rosszabb a helyzet? Vagy kapod a kezelest tovabb??

2016. máj. 19. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Elvileg terhesség alatt javul az RA, nálam ez nem volt így. Viszont szülés után 2-3 hónappal romlott, így nagyjából kihúztam fél éves korig a szoptatást, aztán folytattam mindkétszer a biológiai terápiát. Most februártól megint leálltam a terápiával, így medrolon élek amig birok, ha nem megy, akkor marad a két fiú.

Te kaptál biológiai terápiát?

2016. máj. 20. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen eloszor humirat gyogyszerekkel..rament a majamra.. majd embrelt arra allergias vagyok .. az utolso cimzia volt amit mar egy-ket eve legalabb szurtam.. a pozi tesztig.. nem mondom hogy nem faj semmim de olyan mintha most is szurnam.. miota megeroltettem a csuklom azota szenvedek vele jobban ezert kell a medrol.. de 13.hetig kihuztam minden nelkul, ami nagy szo mert ha egy napot is csusztam a szurival mar nem birtam labra allni.. olvastam olyanokat hogy szules utan sokkal rosszabb lett mas allapota ettol elegge felek.. amugy is nagyon fiatal vagyok ehez a betegseghez :(
2016. máj. 20. 20:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is fiatal voltam, amikor kiderült, 23 évesen. (Nem ma volt...) Te mennyi vagy? Nekem szerencsére jó volt az Enbrel, azzal tünetmentes voltam, de a babatervezés miatt ezzel ugye leálltam, és 1 hónap alatt visszaromlott, főleg a térdem.

Szerintem azoknak romlik drasztikusan az állapota a szülés után, akiknek terhesség alatt nagyot javult. Biztos valami hormonos dolog, nem tudom, de mi nem vagyunk a nagy javuló/nagyot romló változat :)

Lesz egy konferencia, vagy beszélgetés most júniusban, a terhesség alatt szedhető RA gyógyszerekről, a dokim ajánlott be, ha gondolod jegyzetelek neked :)

2016. máj. 21. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
17 voltam sportolo.. :/ nagy tores volt, hogy abba kellett hagynom.. most 21 vagyok.. tudsz nekem irni egy datumot? Szivesen elmennek ha nem dolgozok eppen :)
2016. máj. 21. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Jegyeztetleket olvastam:) de annak megjobban orulnek ha megtenned hogy jegyzetelsz.. :))
2016. máj. 21. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Még nem tudom mikor, és azt se hogy hol, sőt azt se, hogy előzetes regisztrációhoz kötött e. A doki csak megkérdezte, érdekel e, tovább adhatja e a címem. Csak azt tudom, szombaton lesz. Jelen álláspont szerint neked azért jóval aktuálisabb, mint nekem...
2016. máj. 23. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:
2x1 tablettat szedsz/szedtel vagy egyszerre a 2dbot? :) (medrol)
2016. jún. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!