Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kössem le magam, hogy...

Mivel kössem le magam, hogy ne unjam magam halálra? A fáradtságtól még mozogni sincs erőm.

Figyelt kérdés
Sem aludni nem jó,sem mozogni,semmi. És még csak 29 hetes vagyok. Jelenleg a szüleimnél vagyok,mert a lakásunkat most újítjuk,pár hét múlva kezdődik a költözködés,pakolás,de addig mit csináljak? A tv sem köt le. Könyvet sincs már kedvem olvasni.
2018. okt. 18. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Én tegnap írtam ki egy kérdést, még dolgozom, de nem valami jó a viszony a főnökömmel mióta tudja. A munkám szeretem, de ezt az egész napos stresszt nem. De otthon nem tudom elképzelni mit csinálhatnék. Még majdnem fél évem van szülésig (április eleje). na amilyen válaszokat kaptam.... kb a válaszolók szerint egy szallami hulladék vagyok, hogy nem találom fel magam.... :D

kössek, varrjak, olvassak, tanuljak spanyolul kb, ezeket kaptam. Írtam, sosem érdekeltek ezek a dolgok. Na akkor meg azt kaptam, hogy milyen szar ember vagyok, engem semmi nem érdekel.

Ja és ennyi kommentet sose kaptam életembe :D

Amúgy válaszolva kérdésedre: Én sem tudnék minden napra változatos dolgokat kitalálni. Sorozat, film, barátnők? Esetleg sétálj sokat, vagy élvezd a természetben az őszt. Nehéz kérdés.

2018. okt. 19. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Valóban az vagy, utolsó. Láthatóan képtelen vagy túllépni a spanyol tanuláson, igaz, ezt a világon senki sem javasolta. Nyelvtanulásról volt szó, egy értelmes embernek ez általában a hasznosítható nyelvet jelenti. Miután gyereked lesz, esélyes, hogy a az majd iskolába jár, és nyelvet tanul. Magyarorszagon ez általában nemet vagy angol. Ha ezt tanulnád, egyrészt nem unnád halálra magad, másrészt a jövőben segíteni is tudnal a gyereknek. Vagy képezhetnéd tovább magad, de ürge azt se, mert te már mindent tudsz. Semmit nem akarsz csinálni, a fantáziád és az agyad megáll a főzés és sorozatnezes kombón. Még is érdemled, ha laposra unod magad
2018. okt. 19. 08:36
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

"Kedves" utolsó!

Örülk, hogy itt is ráérsz velem foglalkozni, és ennyire tisztában vagy az életemmel... :D

Akkor megsúgok egy titkot: mivel anyukám német származású, anyanyelvi szinten beszélek németül. Az iskoláimból és az előzőmunkahelyemből adódóan, ezt az angolról is majdnem csak elmondhatom. Akkor milyen nyelvet is kellene tanulnom aminek hasznát venném?! De nyilván ezt jobban tudod nálam...

esetleg milyen új dolgot szeretnél még, hogy megtanuljak úgy, hogy totál nem érzek késztetést rá?!

Nem tudom, ha te egy az otthonodtól kb 100km-re elköltöznél, nyilván egyből ismernéd a környéket, ezer barátod lenne, és happy lenne az életed. Csak megsúgom, nekem még furcsa... És nem fogok azért rajzszakkörre járni, vagy balettozni tanulni, mert az van a köryékünkön.

De kezdem megérteni te miért nem unatkozol sosem. Mert a mások kioktatása, az okoskodás, a sz@rkeverés látom nagyon megy....Büszke lehetsz a te kis tökéletes életedre.... :D

Elöbb ott nézzkörül, mielött msokat oktatsz ki ;)

De úgy érzem kár volt ezt leírnom, met aki hülye annak úgysem tudod elmagyarázni, hogy az...

2018. okt. 19. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
1500 kilométerre költöztem, mégis szereztem barátokat. Nagyszerű, ha anyanyelvi szinten beszélsz két nyelvet, ugyanezt én is elmondhatom magamról. Bár veled ellentétben én meg most is tanulok, pedig esélyes, hogy akár ah anyád is lehetnek köröm szerint. Engem arra tanítottak, hogy értelmes ember sosem unatkozik és mindig többet akar tudni. Ha neked erre nincs igényed, illetve buta vagy hozza, akkor szomorú.
2018. okt. 19. 18:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Érdekes,én csak 50km-re költöztem,mégsem ismerek senkit. :( Nem is tudom hogy fogok ott barátokat szerezni... Az itthoniaktól eltávolodtam,mindenkinek megvan a maga kis élete,és valahogy már nem is beszélünk... A kötés annyira engem sem érdekel,keresztlányom sálja már 1hónapja készül,de csak kb 20cm van kész. Már szinte a kedvenc sorozatom sem érdekel. Tanulni meg végképp nincs kedvem,biztosan én is hülye vagyok,de mostanában csak az köt le,ha a terhességről,szülésről olvasok. Aztán meg csodálkozik a párom,hogy miért rettegek ennyire a szüléstől. Egyébként csináltam fonott rácsvédőt a kiságyba,na az egy fél napomba telt,mire megtömtem és befontam 3x4métert. Még egy varrógép vásárláson is elgondolkoztam,de biztosan béna lennék... Viszont pár nap múlva kezdődik a rombolás utáni takarítás,és mehetünk haza,na akkor már lesz millió dolgom,és végre rendezhetem a babaszobát,vásárolgathatok neki meg ilyesmi. :)
2018. okt. 21. 05:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha otthon ülsz, nem is fogsz senkit megismerni. Ahhoz ki kell járni. Azt kell olvasni vagy tanulni, ami érdekel. Téged most a terhesség érdekel, azt olvasod, nincs ezzel semmi baj. Azzal se, ha lassan haladsz azzal, amit csinálsz. Ha van időd, nem kell sietni. Próbáld meg rendszerezni a napodat. Tudom is én, reggel felkelsz, iszol egy kávét, csomagolsz ebedet a férjednek, megreggelizel. Megnézed vagy elolvasod a híreket, aztán elsétálsz a boltba, könyvtárba, akárhova. És így tovább. Ha rendszer van a napjaidban, jobban telik majd az idő is. Írhatsz egy listát arról, hogy mi érdekel. Ha pl érdekel a festés, utána nézel, hogy van e a környékén festő klub. Ha mindig ki akartad próbálni a jógát, akkor megzpnezed, van e valahol a közelben tanfolyam. Magyarorszagon ugyan nem annyira jellemző az önkéntesség, de annak is utána lehet nézni.
2018. okt. 21. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!