Hogy tudom nem halálra idegeskedni magam kismamaként, h
minden rendben van-e?
Figyelt kérdés
Még csak most teszteltem pozit, de már tiszta ideg vagyok, hogy leáll a fejlődésben, mire megyek a dokihoz. Ti hogy vagytok nyugodtak?
2010. nov. 18. 17:52
1/9 anonim válasza:
Aranyos vagy:D Első baba? Én is kicsit izgultam, néha meg totál elfelejtettem, hogy terhes vagyok:D Most még új a dolog, ezért gondolsz egyfolytában rá. Foglald le magad valamivel.
2010. nov. 18. 17:57
2/9 anonim válasza:
Először is drukkolok Neked.(gratulálni majd...:D)
Nagy levegő és nyugi. Azzal ártasz, ha idegeskedsz.
Én beszéltem a picihez,hogy nagyon várjuk és maradjon velünk.Így teltek a napok gyorsabban.
És ezt úgy hogy előtte már volt egy vetélésem.
2010. nov. 18. 18:00
3/9 A kérdező kommentje:
Első, nehezen jött össze És nekem is volt már korai vetélésem sajnos :(
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 18. 18:05
4/9 anonim válasza:
Én nagyon optimista vagyok, és az elmúlt nyolc hónap alatt végig azt gondoltam, hogy ennek így kellett lennie, és minden rendben lesz. Így is lett. A szüléshez is pozitívan állok, remélem ott is bejön. :) Szerintem a lényeg a pozitív gondolkodás, én TUDOM, hogy a baba tökéletesen egészséges! Ja és gyönyörű... tuti. :)
2010. nov. 18. 18:25
5/9 anonim válasza:
Én 22 hét alatt nem tudtam megnyugodni. Mindig azon izgulok, hogy nehogy legyen valami fejlődési probléma, meg ilyenek.:(
Szeretnék nem ilyenekre gondolni, úgyhogy mindig kitalálok magamnak valamit.
2010. nov. 18. 18:26
6/9 anonim válasza:
Dolgozz, nekem az segített. Pedagógus vagyok és jún. 10 óta állapotos, de a nyár az kész kínszenvedés volt. Örökösen azon aggódtam, hogy nem lesz-e baj. És lám, augusztusban mentem dolgozni, azóta nincs időm idegeskedni :D. Meg az elején olvasgattam a vetélős kérdéseket, meg a veszélyeztetett kismamik kérdéseit, de azóta maximálisan pozitív a beállítottságom, és 23 hetesen teljesen aktívan tudok dolgozni és az életvitelem sem változott meg. Így rosszul sem voltam egy percig sem, és mivel az elején lement pár kiló, így bő 5 hónaposan vagyok ugyanannyi kiló, mint előtte. Szóval hangold Magad happy-re, és akkor úgy fogod fel az egészet, mint valami gyönyörű csodát, ami egyúttal természetes is. Ne aggódj, ne olvass negatívumokat és foglald le Magad bármivel, ami kicsit elvonja a figyelmedet. Olyan gyorsan el fognak telni ezek a hónapok!!! :D 26 éves első babás 23 heteske
2010. nov. 18. 19:04
7/9 anonim válasza:
Először is,szerintem ne olvasd ezt az oldalt:D
amúgy a pozitív gondolkodás,és nálam az is segített,hogy nem kifejezetten tervezett baba volt,így tudom róla,hogy nagyon jönni szeretne:D
Ja és a másik, a védőnőm mondta első találkozáskor,h neten sokfélét lehet olvasni,de javarészt csak hergelik magukat a kismamák,és a terhességek nagyon nagy részéből baba lesz:D
2010. nov. 18. 19:10
8/9 anonim válasza:
Szia! Én totális paramami vagyok, 8+5 hetesen...egy icipicit az nyugtatott meg, hogy a védőnéni azt mondta, hogy nagyobb baj a 4-7 hét között szokott megtörténni...viszont én is rettegek, hogy jövő héten uh-n mi lesz..ha találsz valami megoldást, hogy elfelejtsd az aggódást, kérlek tudasd velem..
2010. nov. 19. 09:03
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, próbálom magam elfoglalni, de miivel veszélyeztetett terhes vagyok, a 12. hét előtt semmiképp se dolgozok. Köszi a válaszokat és utolsó, még nem találtam meg a tuti receptet :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!