Mivel kössem le magam, hogy ne unjam magam halálra? A
fáradtságtól még mozogni sincs erőm.
Figyelt kérdés
Sem aludni nem jó,sem mozogni,semmi. És még csak 29 hetes vagyok. Jelenleg a szüleimnél vagyok,mert a lakásunkat most újítjuk,pár hét múlva kezdődik a költözködés,pakolás,de addig mit csináljak? A tv sem köt le. Könyvet sincs már kedvem olvasni.
Én legutóbb egy elhúzódó betegség miatt voltam így, kerestem a neten egyszerűbb kreatív dolgokat, pl varrtam. Varrj plüssállatokat a babának! Nagyon jó felnőtt színezők vannak, engem ez is le tud kötni.
2018. okt. 18. 14:10
5/16 anonim válasza:
én az elsővel már a 11.héttől tp voltam..én le tudtam foglalni magam
nem éreztem,hogy unatkoznék
most 16 hetes vagyok a kistesóval, hát most meg végképp nem unatkozok a 2 és fél évesem mellett, bár néha jó lenne kicsit csak semmit tenni 😑😂
2018. okt. 18. 14:12
6/16 anonim válasza:
Ha az aki ajánlott valamilyen tevékenységet, le lett húzva, akkor melyik válasz hasznos?
2018. okt. 18. 15:10
7/16 A kérdező kommentje:
Mitől vagyok fáradt? Szerintem a terhességtől. Eléggé megvisel,fáj mindenem,ilyesmi. Sajna egyedül vagyok itthon egész nap,mindenki dolgozik. A házimunkát elvégzem,főzni már nincs erőm. Kötni is próbáltam,de unalmas... A lepontozáson meg ne lepődjetek meg,nem én voltam,de mindig akadnak olyan unatkozók,akiknek az az élvezet,hogy lepontozzák a válaszokat! :/
2018. okt. 18. 15:27
8/16 anonim válasza:
nem az első kérdés, ami alatt azt látom,hogy valaki mindig fel van háborodva azon ..ha lepontozzák! ennek van valami jelentősége? komolyan kérdem! sokszor az én pozitív/reális válaszaimat is lepontozzák, de eddig nem nagyon érdekelt
Kérdező anélkül is el tudja dönteni, hogy számára mi hasznos 😮vagy aki épp olvassa
2018. okt. 18. 16:04
9/16 anonim válasza:
Fú de irigyellek. Használd ki ez a semmittevést mert ilyen SOHA TÖBBET nem lesz ha megszületik a baba. Én filmeket méztem nonstop az első babaváráskor, lekötött a babacuccok beszerzése is. Ha nem falun laktok akkor plázázz vagy menj turiba, a mozgás amugy is kell.
35hkm
2018. okt. 18. 16:08
10/16 anonim válasza:
Biztos valami toplista majom pontozgat lefelé mert ő akar az első lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!