Hol vásároljátok a ruháitak a terhesség alatt? Mikor cseréltétek le a "sima" ruhatáratokat a kismama ruhákra?
Még a terhesség elején vagyok, nem is látszik a pocim igazán. Viszont vásárlási lázban égek, magamnak is néznék 1-2 csini darabot, vagy legalább megnézném, miket hol találok... Viszont a Zarán és a HM-en kívül nem igazán van olyan üzlet, ahol szép darabokat láttam volna. Maximum az ASOS, de az ugye rendelgetős.
Vagy ha XS-S a méretem, akkor nem is lesz rájuk szükségem, hanem elég mindenből az M-es méret?
Szeretnék csini lenni kismamaként is. Szóval ti hogyan oldjátok meg az öltözködést nagyobb pocakkal?
Én nem vettem kismama ruhákat. Télen a nadrág lett volna problémás, de megoldottam rugalmas, vastag, vagy magas derékszabású kötött leggingsekkel, harisnyával és kötött tunikával.
Nyáron meg hordtam a rugalmasabb anyagú ruháimat. 'S'-es méret voltam/ vagyok, a kislányom júliusban született.
1 kismama nacit vettem,mivel veszélyeztetett terhes voltam, feleslegesnek tartottam :D felsőim szülésig jók voltak rám, pedig elég nagy csúcsos hasam volt 😊
15 hetes vagyok a kistesóval, most is csak egy terhesnacit vettem eddig, nem is tervezek más terhes dolgot vásárolni, inkább harisnya+ruha/tunika/egyberuha kombót választom 😊 azt utána is fogom tudni hordani
Én is csak két nadrágot vettem. Eddig elvoltam a korábbi ruháimmal. Tunika és cicanadrág jó kombó és kényelmes. Most majd egy kabát fog kelleni, marketplace-en tervezem megvenni.
30 hkm
C&A-ban vettem kismama csőfarmereket illetve fekete kismama leggingset a hosszú felsőkhöz.
Felsőket (kismama) tesóm adott kb 20 darabot, azokat hordom meg sok olyan régebbi felsőm van ami most még jó. (24.hét)
Nem is veszek többet, egyrészt szülés után semmire nem lesznek jók, másrészt borzalom milyen árak vannak a kismama részlegen. 15000 ft volt egy farmer.
Szerintem kérdezz körbe valakinek nincs e ismerősök közt olyan kismama ruha ami pl neked is tetszene.
Előre ne vásárolj, nem tudod hogy fog a tested változni.
Érdemesebb ilyen vastag leggingset is venni akár több színben, hosszított felsőkkel egy csini csizmával-cipővel jól néz ki és kényelmeseb is.
Illetve nézegesd a H&M weboldalát, ott lehet kismama ruhát rendelni. Üzleteikben sehol nincs sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!