Hol vásároljátok a ruháitak a terhesség alatt? Mikor cseréltétek le a "sima" ruhatáratokat a kismama ruhákra?
Még a terhesség elején vagyok, nem is látszik a pocim igazán. Viszont vásárlási lázban égek, magamnak is néznék 1-2 csini darabot, vagy legalább megnézném, miket hol találok... Viszont a Zarán és a HM-en kívül nem igazán van olyan üzlet, ahol szép darabokat láttam volna. Maximum az ASOS, de az ugye rendelgetős.
Vagy ha XS-S a méretem, akkor nem is lesz rájuk szükségem, hanem elég mindenből az M-es méret?
Szeretnék csini lenni kismamaként is. Szóval ti hogyan oldjátok meg az öltözködést nagyobb pocakkal?
Azt tudnám tanácsolni hogy ne vásárolj előre, nem tudhatod mennyire fog nőni a hasad. Az én hasam például annyira nem tágult hogy már problémánk is volt vele, 1-2 nappal szülés előtt még mindig csak 6 hónaposnak tűntem, pedig 8+fél hónaposan szültem. Én összesen 3 új nadrágot, 3 felsőt, és egy maxi ruhát vettem. Barátnőmnek viszont a vége felé akkora volt a hasa hogy mindenki azt kérdezgette tőle ikrek-e, ő trimeszterenként vett új ruhákat, mindkettőnknek első babák.
Boldog babavárást és könnyű szülést! (Négy hetes kisfiú anyukája.)
Köszönöm az eddigi válaszokat?:)
És ha csak nadrágot vettetek, a felsőkkel mi volt? Vagy annyira nem volt hasatok, hogy jó volt rátok az, amit a terhesség előtt is hordtatok?
Három nacim volt, egy ruhám, két pólóm és egy hosszú ujjú felsőm.
H&M és C&A vásároltam őket. Bár én L-XL métet vagyok. Sima tunikákat, hosszított felsőket hordtam még, rám jöttek a régiek. A vége felé kezdett csak kicsi lenni minden.
Szerintem is csak egy két darabot vásárolj egyszerre. Majd idővel meglátod mi jó.
Harmadik válaszoló vagyok.
Nekem olyan felsőim is voltak, amik deréktól lefelé bővültek, ilyen szoknyásan. Azokkal teljesen jó volt végig :) plusz voltak gumis-passzentos felsők is, az is sokáig jó volt.
Én is XS méret vagyok, 156 centi, nem terhesen 47-50 kiló között. H&M-ből van a legtöbb cuccom, a kismamaruhákból ugyanúgy az XS-es kell, mint a normál ruhákból. Én nem szívesen veszek sima szabású, nagyobb méretű ruhákat, mert a pocak ugyan aláfér, de mindenhol máshol bő, nagy, eláll, és szerintem gázul nézek ki.
Nekem amúgy hamar kellettek a kismama göncök, nagyon hamar meglátszott rajtam a terhesség. Az elsőnél 14 hetesen kezdett el rákérdezni kb. mindenki, akkortól hordtam kismama nadrágot is. Most a másodiknál a 12. héten már látták rajtam, akik ismernek, a nadrágjaim ekkor már nagyon kényelmetlenek voltak, 1-2 hét múlva meg össze se értek rajtam. Van 1-2 hosszabb fazonú pólóm, ami jó rám most is (26 hetes vagyok), de általában véve a normál cuccaim sehogy se jók rám, mert ugyanolyan vékony vagyok, mint amúgy, csak a hasam nő, nem fér be alájuk egyszerűen, mostanra ha megpróbálom felvenni egy felsőmet, a köldökömig ér max. Nadrág teljesen esélytelen mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!