Van itt olyan kismama, akinek a méh egyik artériájának eredményei nem lettek jók?
Tudom, ezért mondtam, hogy ez volt az EGYIK dolog, amit ellenőriztek, egyéb tényezők is szerepet játszanak itt, azért is írtam, hogy ettől ne ess kétségbe, egyáltalán nem biztos, hogy toxémiás leszel.
2-es: azt nem tudom sajnos, hogy miért éppen aszpirin.
Sajnálom :( de próbálj nem nagyon aggódni, az aszpirinnel ahogy olvasom, nagyon jó eredményeket lehet elérni. Vérnyomásodat figyeld minden nap, de gondolom ezeket elmondták, vagy el fogják mondani.
Van face-en olyan csoport, hogy HELLP szindróma utáni gyerekvállalás, sok toxémiás tapasztalat is van, lépj be, ha gondolod, rengeteg infót megtudhatsz a megelőzésről is.
Kedves kérdező! Egy cipőben járunk én is most kaptam meg a magas kockázatot a toxémiára. Te nem tartasz az aspirines kezeléstől? Az orvosod említett lehetséges mellékhatásokat? Főleg a baba miatt aggódom, hogy neki nem árt-e? Jövőhéten megyek a saját orvosomhoz, vele is megbeszélem,addig szerintem elkezdem szedni. Te elkezdted már?
13hkm
Szió! Konzultáltam a fogadott dokimmal, át is küldtem neki a szűrés eredményét és ő is javasolja az Aszpirin terápia mielőbbi elkezdését,valamint a napi legalább egyszeri vérnyomásmérést.A genetikus még keringésjavító tornát is,sok folyadékot, só szegény étkezést is mondott.
Igazából az eredményről való értesülés után én annyira megijedtem,hogy 2 napon keresztül minden szakirodalmat,külföldit és hazáit a témában átolvastam és csak az Aszpirinnel történő terápiának van bizonyitott eredménye. Nekem nagyon szar lett egyebeként 1:34- hez az esély és nem azért mert tulsulyos cukorbeteg magasvernyomasos vagyok,hanem mert az áramlás a Bal oldalon baromi gyenge. Hétfőn megyek a körzeti orvosomhoz is,aki a táppénzes papírjaimat intézi, bedobom neki is az eredmény kíváncsi vagyok ő mit mond erre.( A Kaáli Int. Orvosigazgatoja, szóval ő is képben van és nagyon jó doki, csak nála nem lehet szülni,ezért választottam mást.) Szerintem kezd el nyugodtan a terápiát ha korábban nem volt problémád az Aszpirinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!