35 hetes kismama vagyok . Nagyon nagy szükségem lenne tanácsra . Lehet vesegyulladás terhesseg alatt az nagyon veszélyes?
Szia!
Ha nem lenne ilyen rövid a határidő, én a Tőzegáfonya (tbl / caps) javasolnám, ami ilyen esetekben segíthet. DE ha bármilyen hagymád van otthon (vörös, lila, legjobb a fokhagyma, de mindben természetes antibiotikum is van), akkor egyél azt natúr, - ha bírja a gyomrod - kenyérre szeletelve valamilyen szendvics formájában. Minden hagyma a vizeleten keresztül választódik ki, és fertőtleníti a vizeletet, meg az egész húgyúti rendszert. Nekem minden alkalommal remekül beválik, mind a hagymás, mind a tőzegáfonyás kezelés, emiatt is merem ajánlani. :)
Terhesen is lehet antibiotikumot szedni. Sőt, ha indokolt, márpedig egy bakteriális húgyhólyaghurutnál, ami valószínűleg neked van, arra kell is szedni, hisz az fogja a baktériumokat elpusztítani, ami a gyulladást okozza.
Ne várj hétfőig, menj ügyeletre, ott csináljanak vizeletvizsgálatot.
Ne otthon kezelgesd. A meleg takaró, a gyógynövény semmit nem ér, ugyanis a baktériumokat egyik sem fogja elpusztítani. Ellenben ha lesz egy vesemedence gyulladásod, az pár nap alatt is ki tud alakulni, ha már most így vagy, az sem kizárt, hogy már esetleg kezdődően ki is alakult, abból nagy baj is lehet!
Szóval sürgősen fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!