Ha nem vagytok házasok a párotokkal, milyen problémákba ütköztetek a babavárás és szülés bürokráciájában? Persze ha volt egyáltalán ilyen.
20
És nem, a 12-es nem én vagyok, csak a 14-es.
Nekünk meg három gyerekünk van és nem vagyunk házasok. Na bumm! Így jött ki a lépés. Egyszer azért szeretnénk ha nem leszek terhes /csecsemő mellett nyúzott. :)
A kérdésre válaszolva, a 2. baba sajnos koraszülött lett, (szerencsére makk egészséges), akkor még nem volt apasági úgyhogy először az én vezetéknevem kapta. Aztán a kórházból hazafelé beugrottunk a hivatalba és átírták.
Nyugodtan offoljátok a kérdést, mert egy kulturált, normális hangnemben folytatott, személyeskedést mellőző beszélgetést- véleménykülönbözést szívesen olvas az ember, ráadásul a kérdésemre megkaptam a
választ amit ezúton köszönök minden hozzászólónak. Nekem fontos a házasság mint intézmény, fontos a szertartás része, fontos az eskü. Mi mindketten olyan családból jövünk, ahol ez így szokás és mindkettőnk részéről van is igény rá, csak hát a baba szépen borította a terveinket :) Ugyan tizenkét éve vagyunk egymás mellett és soha meg sem fordult a fejünkben a megcsalás, mégis így szetetnénk. Ellenben nem ítélek el senkit, aki nem így gondolja, nem egy papír tart össze két embert, hanem a kölcsönös szeretet és tisztelet. Van jópár ismerős, akik 1-2-x gyerekkel sem házasok, nekik így jó. Egy gyereknek pedig szerintem az az egyetlen fontos, hogy szerető és gondoskodó szülők veszik körül, és innentől már mindegy, hogy házasok-e vagy sem.
Köszönöm mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!