Novemberben szülő kismamák, hogy vagytok?
Vannak félelmek? Tünetek?
Minden készen áll? Milyen feladat van még hátra, vagy mi az ami hiányzik a babakelengyéből?
34 hetes terhes vagyok.
Osszessegeben jol erzem magam, sot, most jobban vagyok, mint ket hete. Faros volt a baba es allutolag eleg nagy, igy nagyon kinlodtam a gyomoregessel heteken at. Alig aludtam miatta, enni is alig tudtam es savas epet hanytam allandoan...
Egy hete befordult, azota sokkal jobb a gyomrom.
Egy fizikai nehezseg van, amitol tartok. Szetnyilt a hasizmom, emiatt kellemetlen egy ido utan talpon lenni, nagyon faj az oldalizmom, kb, mintha megvertek volna. Harmadik baba, de eddig ilyen nem volt.
Izgulok miatta, mert meg sokat fog noni a baba elvileg, nem tudom hogy birja ki a hasizmom. Pedig nem hiztam sokat, alapban vekony es sportos vagyok, aktiv meg most is, nem hagytam meg abba a mozgast. Neha mar sirhatnekom van, annyira fajdalmas. Vettem pocaktartot, de attol meg kemenyedik a hasam, rovid ideig birom hasznalni.
Nektek semmi ilyen? Lehet, hogy nekem a tobbedik terhesseg miatt van, nem tudom...
A babadolgokkal meg sok munka van, en direkt hagytam a vegere.
A korhazi csomagot most rakom ossze, emiatt mar kimostam par dolgot.
Nagyjabol megvettem mindent, de egyenlore ott varnak behalmozva a leendo babaszobaban. Az mar legalabb ki van festve, a tobbi szobaval egyutt nyaron megcsinaltuk. A bababutorokat nagyreszt osszeszerelte a ferjem.
Szoval az apro munka maradt, mosas, vasalas (tudom, hogy nem kotelezo mar, de en szeretem a vasalt ruhat), a szoba dekoralasa, butorok atttorlese, dolgok elrendezese.
Meg a hazban szeretnek egy nagytakaritast, mert ugyan rend es tisztsag van altalanossagban, de az elmult 2 honapban nem ertem ra megcsinalni az aprolekos takaritast (butorok, ajtok, radiatorok, stb letakaritasa).
Van boven mas dolgom is, szoval ugy szamolom, hogy szulesig el is szoszmotolok ezekkel.
Nem akarok unatkozni a vegen, az elso gyerekkel 36 hetesen kesz lett minden, mar nem is dolgoztam, nagyon szenvedtem. Az volt eletem leghosszabb 3 hete, rossz volt tetlenul varakozni. Ezt elkerultem a masodik gyerekkel es most is igy akarom.
A szulessel kapcsolatosan nincsenek felelmeim, ha minden ugy megy, ahogy kellene, akkor kb tudom, hogy mire szamithatok. Aggodom, de azt nagyon, mert 4 vetelesem volt az elmult 4 evben, nagyon sokat vartunk erre a babara. Emiatt nagyon felek, hogy baja lesz, mar-mar rettegek... tudom, hogy nem szabad, blablabla, de annyi rossz ert az elmult evekben, hogy nem tudok olyan optimista lenni, mint a ket nagyobb gyerekkel voltam.
Szia! November 9-re vagyok kiírva, nem rég költöztünk a héten jöttek meg a babaszoba bútorok ugyhogy az a ma délutáni program:)
De amúgy minden meg van már, pár apró dolog kell csak:)
Szüléstől tartok kicsit első baba nem éltem még át ilyet,derekam 1 hete nagyon fáj de ezen kivül semmi:)
Te hogy vagy? :) privi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!