Nemsokára (novemberben) szülő kismamik, Ti féltek a szüléstől?
Szia, én nov.10-re vagyok kiírva, első baba, hát mit mondjak, nem félek, mert nem tudom milyen a szülés, mi vár rám, de ha már ott tartunk, ugyis azon leszünk, h. minél előbb kibújjon a baba! :) Már én is nagyon várom őt, nagyon sokat vártunk rá! Boldog babavárást mkinek! :)
És ti veletek mi a helyzet?
Szia!
November 5-re vagyok kiírva. Első baba lesz, úgyhogy nem tudom mi vár rám, ezért nem is mondanám, hogy félek. Pár napja azonban hasmenésem volt, görcsölt a hasam, na akkor azért megijedtem. Szóval mégis félek, csak még magamnak sem vallom be:) Könnyű szülést!:)
Nálunk is első baba, én nov. végére vagyok kiírva és nem félek...még. :) Nagyon várjuk már, remélem normálisan fogok szülni. Azon leszek én is, hogy minél előbb kibújjon a kiscsaj és abban bízom, ha nagyon fájdalmas is lesz, mikor meglátom, elfelejtem a rosszakat. :)
Mindenkinek könnyű és problémamentes szülést kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!