Van köztetek olyan kismama aki a szülés közeledtével be van pánikolva és ugy érzi hogy nem lesz jo anyuka?
25 éves vagyok és 37+5 hetes. Hasonló aggodalmaim voltak ahhoz mint az előttem szólónak (gondolok itt a szülés közbeni tragédiára vagy hogy elakad a pici - gondolom amiatt, hogy ráadásul deréktáji gerincferdülésem is van), de magamhoz képest (mivel rettentő parázós vagyok) most nyugodtnak mondhatom magam. Nagyon sok történetet olvasgatok ezen az oldalon, beszélgettem pár emberrel és rám ez megnyugtatóan hat. Amikor eljön a nagy pillanat akkor lehet bepánikolok majd, de a végeredményre gondolva, hogy majd a karjaimban tarthatom a kisfiam szintén nyugalommal tölt el. Nem vagyok tapasztalt gyereknevelésben mert nekem is első baba, de én is úgy gondolom, hogy majd előjön az anyai ösztön és mindent tudni fogok, hogy mit hogyan kell majd csinálni.
Könnyű szülést mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!