Mi lesz, ha nem fejlodik rendesen? El kell vetetnem?
Figyelt kérdés
Kedden voltam orvosnal, mert ciklus szerint 8. hetbe voltam akkor, a doki szerint viszont max 4, csak egy kicsi, 5*4 mm-es pontocska latszott az ultrahangon. Utana elmentem vervetelre, a hcg szintem 876, a tablazat szerint minimum 1500 kellene legyen. Csutortokon megyek megint orvoshoz, ugy erzem, addig bekattanok az idegtol, ket napig a siras folytogatott :(2018. okt. 8. 09:48
21/23 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked is! Jo olvasni a sikersztorikat, bar most meg ugy erzem, hogy vege van a vilagnak. Lesz ez meg jobb :)
2018. okt. 16. 21:07
22/23 anonim válasza:
Nekem is 3 honapot mondott az orvos, de a kisfiunk 1 alkalombol jonni szeretett volna :)
Ugyhogy 1 ciklust vartunk meg, a kovetkezoben pedig megfogant. Allitolag konnyebben megfogan egy ilyen eset utan. Hajra!
23/23 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont ha a kovetkezo is elmenne, talan epp azert, mert nem vartuk ki a javasolt idot, azt nem birnam ki.Lehet, hogy nem varjuk ki a harom ciklust, nem tudom, egyelore meg nem tudok a kovetkezo terhessegre gondolni
Gtatulalok neked is, kedves utolso!
2018. okt. 18. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!