Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz, ha nem fejlodik...

Mi lesz, ha nem fejlodik rendesen? El kell vetetnem?

Figyelt kérdés
Kedden voltam orvosnal, mert ciklus szerint 8. hetbe voltam akkor, a doki szerint viszont max 4, csak egy kicsi, 5*4 mm-es pontocska latszott az ultrahangon. Utana elmentem vervetelre, a hcg szintem 876, a tablazat szerint minimum 1500 kellene legyen. Csutortokon megyek megint orvoshoz, ugy erzem, addig bekattanok az idegtol, ket napig a siras folytogatott :(
2018. okt. 8. 09:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Elore ne parazz. Itt minden napokon mulik. Tudom, h nehez, de tereld el a figyelmed.
2018. okt. 8. 09:58
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem akarlak paráztatni, de sajnos ha nagyjából szabályosak a ciklusaid, akkor esélyes, hogy ez a terhesség nem fejlődik. Az elsőnél én is így jártam ikrekkel, 7 hetesen és 9 hetesen is üresek voltak a petezsákok, sajnos műtét lett a vége.
2018. okt. 8. 10:02
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez legalább az 5. Ilyen kérdésed.

Tudom nehéz, de várd meg mit mond sz orvos, előre ne készítsd ki magad. Menj el most egy vetvetelre mennyi a hcg, abból lehet következtetni fejlődik e.

2018. okt. 8. 10:03
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én felkészülnék a helyedben a legrosszabbra. Ez a hcg nem jelent jót, ha valóban a 8. hétben vagy.

Nekem a hatodik hét elején már 12000 felett volt. Néhány nappal később már 25000 feletti volt, de az még mindig a hatodik hét volt...

Viszont ha a 4. héten vagy akkor a 800 feletti teljesen reális. Csak nem fejtetted ki, hogy miért biztos számodra, hogy 8 hetesnek kéne lenned?

2018. okt. 8. 10:26
 5/23 A kérdező kommentje:
Ciklus alapjan. Bar epp abbahagytam a fogamzasgatlot, anelkul ossze-vissza jon meg
2018. okt. 8. 10:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha nincs normális ciklusod, akkor aztán tényleg bármi lehet... foggátló után nekem elsőre megjött 27 napra, aztán 35, utána fogant a fiam, szintén 35 napos lett volna a ciklus, máris egy hét különbség... ebben az esetben tényleg nem tudsz mást tenni, mint várni, hogy fejlődött-e annyit, amennyit kellett ennyi idő alatt.

2-es voltam

2018. okt. 8. 12:06
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 28-29 napos ciklus mellett se a 14. napon volt peteérés. Mindig két héttel kisebb volt, mint ciklus alapján lennie kène. A 12. uh-n korrigálta a doki a szülés várható időpontját és ennyi.

Két hét késés után úgy mentem dokihoz, hogy biztos lesz szivhang. Erre uh-n semmit se lát, hcg vérből 250, kb. 3 hetes! terhességnek felelt meg. Két hét múlva volt csak szívhang, de fejlődött a megfelelő ütemben. Akkor mondta, hogy kèsőbb fogant, ne is számoljam, hogy ciklus szerint hány hetes. Az első 20 hetet végig izgultam, mert sajnos volt már missed abom.

Most itt szuszog a mellemen. Elfáradt, miközben kirámolta az összes fiókot, és müzlivel megetette a macskàt. ☺

2018. okt. 8. 12:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor teszteltél először pozitívat? 8 hetesen már a hcg több 10ezer. A tied kb 4 hetesnek felel meg.
2018. okt. 8. 12:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5 hetesnek felel meg a hcg-d. Ne izgulj, sztem nem lesz gond! :)
2018. okt. 8. 12:44
 10/23 A kérdező kommentje:

Szept 14-en egesz halvany pozit teszteltem, okr. 2-an egesz jol lathatot.

Koszonom a valaszokat, igyekszem nem idegeskedni

2018. okt. 8. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!