Mi lesz, ha nem fejlodik rendesen? El kell vetetnem?
Ez legalább az 5. Ilyen kérdésed.
Tudom nehéz, de várd meg mit mond sz orvos, előre ne készítsd ki magad. Menj el most egy vetvetelre mennyi a hcg, abból lehet következtetni fejlődik e.
Én felkészülnék a helyedben a legrosszabbra. Ez a hcg nem jelent jót, ha valóban a 8. hétben vagy.
Nekem a hatodik hét elején már 12000 felett volt. Néhány nappal később már 25000 feletti volt, de az még mindig a hatodik hét volt...
Viszont ha a 4. héten vagy akkor a 800 feletti teljesen reális. Csak nem fejtetted ki, hogy miért biztos számodra, hogy 8 hetesnek kéne lenned?
Mondjuk ha nincs normális ciklusod, akkor aztán tényleg bármi lehet... foggátló után nekem elsőre megjött 27 napra, aztán 35, utána fogant a fiam, szintén 35 napos lett volna a ciklus, máris egy hét különbség... ebben az esetben tényleg nem tudsz mást tenni, mint várni, hogy fejlődött-e annyit, amennyit kellett ennyi idő alatt.
2-es voltam
Nekem 28-29 napos ciklus mellett se a 14. napon volt peteérés. Mindig két héttel kisebb volt, mint ciklus alapján lennie kène. A 12. uh-n korrigálta a doki a szülés várható időpontját és ennyi.
Két hét késés után úgy mentem dokihoz, hogy biztos lesz szivhang. Erre uh-n semmit se lát, hcg vérből 250, kb. 3 hetes! terhességnek felelt meg. Két hét múlva volt csak szívhang, de fejlődött a megfelelő ütemben. Akkor mondta, hogy kèsőbb fogant, ne is számoljam, hogy ciklus szerint hány hetes. Az első 20 hetet végig izgultam, mert sajnos volt már missed abom.
Most itt szuszog a mellemen. Elfáradt, miközben kirámolta az összes fiókot, és müzlivel megetette a macskàt. ☺
Szept 14-en egesz halvany pozit teszteltem, okr. 2-an egesz jol lathatot.
Koszonom a valaszokat, igyekszem nem idegeskedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!