Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz, ha nem fejlodik...

Mi lesz, ha nem fejlodik rendesen? El kell vetetnem?

Figyelt kérdés
Kedden voltam orvosnal, mert ciklus szerint 8. hetbe voltam akkor, a doki szerint viszont max 4, csak egy kicsi, 5*4 mm-es pontocska latszott az ultrahangon. Utana elmentem vervetelre, a hcg szintem 876, a tablazat szerint minimum 1500 kellene legyen. Csutortokon megyek megint orvoshoz, ugy erzem, addig bekattanok az idegtol, ket napig a siras folytogatott :(
2018. okt. 8. 09:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

En tavaly dec.22en mentem orvoshoz, akkor majdnem 8 hetes voltam, a doki azt mondta, hogy max. 5 hetesnek nezz ki a meretei alapjan. A ciklusaim relativ szabalyosak es tudtam, hogy kesobb nem foganhatot, mert a ferjem elutazot. A vegen jan.7en mutotek missed ab miatt.

Nem akarlak megijeszteni, en csak leirtam mi volt velem. Ha a ciklusod nem szabalyos es van esely a kesobbi fogantatasra akkor mely levego es probalj megnyugodni. Drukkolok nekteek es remelem csutortokon jo hireket kapsz.

2018. okt. 8. 16:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi ujsag, kerdezo?
2018. okt. 14. 04:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Epp bent fekszem a korhazba es arra varok, hogy megmutsenek :((((
2018. okt. 15. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom! :(( ezek szerint megallt a fejlodesben?
2018. okt. 15. 13:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen. Majdnem 10 hetes voltam, csak ures petezsak volt, a hcg is alacsony volt es csak egy het alatt duplazotott. Raadasul elkezdtem verezni is. Sajnos ennyi volt :(
2018. okt. 15. 14:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom! Aterzem a fajdalmat. En 6 hetesen vesztettem el a picimet, az elsot. Pedig mar volt szivcso pulzalasa is :(

Azota van egy kisfiam, es most varom a tesojat.

Kivanok mielobbi babazast Neked!!!

2018. okt. 15. 16:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked, jo egeszseget neked is es a gyerekeknek is! Remelem, legkozelebb nekem is tobb szerencsem lesz...
2018. okt. 16. 07:50
 18/23 anonim ***** válasza:

Koszonom, Neked is! Ha adhatok egy tippet, mihamarabb fogjatok bele ujra a dologba. Nekem a veteles utani kovetkezo honap vegen meg is fogant a kisfiunk :)

Minden rendben lesz hamarosan! Szoritok!

2018. okt. 16. 15:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint 3 honapig vedekezni kell, amig rendbejon a szervezetem, de szerintem mi is max 2 ciklust varunk :)
2018. okt. 16. 17:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom én is.

Nekem anno egy ciklust mondtak, hogy ki kell várni.

Ugyanígy jártam, majdnem 10 hetesen üres petezsák, csak nekem kettő volt. Azóta van egy lányom, és 27 hetes vagyok a fiammal, szóval tényleg ne keseredj el, sajnos ez előfordul, de simán lehet utána gondtalan terhesség, egészséges baba :)

2018. okt. 16. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!