Ti mit tennétek? Fogadnátok ilyen esetben dokit?
Van egy 9 éves fiam, és egy 2 éves lányom. Császárral születtek mindketten, ügyeletesnél (az első sürgősségi császár lett, a második program). Nem volt igényem saját dokira, terhesgondozást a védőnő végezte, ultrahangra az sztk-ba jártam, tökéletesen megfelelt.
Most ismét babát várok, most műtét közben szeretném kérni a sterilizálást is, erre már kaptam is tegnap nyomtatványt. Most bizonytalan vagyok, hogy azért ez már hosszabb műtét lesz, meg azért már elég rizikós is, nem is vagyok már fiatal (36 vagyok most, mire megszületik a kicsi, 37 leszek) jó lenne, ha doki végigkísérné a terhességet.
Azért a sterilizáció császár közben nem egy agysebészet:D Aki egy császármetszést meg tud csinálni, annak már az elkötés sem okoz gondot. Csak megfogják a petevezetőt, lekötik, aztán átvágják. Tényleg nem egy nagy was ist das, ezt rezidenskén mondom úgy, hogy csináltam már pár császármetszést és sterilizációt:D
A műtéti időt pedig kb. 3 perccel hosszabbítja meg.
Ha egyébként nem fogadnál, emiatt totálisan felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!