Mikor, és mennyi időre fogadnátok látogatókat baba érkezésekor ebben az esetben?
Nemsoká megszületik az első gyerekünk. Külföldön élünk, 1000 km-re a családunktól, barátainktól egy nappali-konyhás+hálós lakásban. A baba a hálónkban lesz, az első pár hónapban legalábbis biztosan. Ha a férjem nem tud aludni, és dolgozik másnap, a nappaliban lévő kanapéra tud kimenni aludni. Ha valaki itt van, akkor ez az opció nyilván kiesik. A közeli hotelek nem valami olcsóak, így aki látogatni jön, nálunk fog aludni.
Mi majd a baba útlevelének kézhez kapása után tudunk hazalátogatni, ami minimum 2-3 hónap. Látogatni a szüleink, testvéreink, meg bartnők szeretnének jönni.
Kit, és mennyi ideig "engednétek", hogy jöjjön ilyen esetben?
a szülőket..és max 1-2 napra.
barátnő, barát, ha fontos neki, megoldja a szállását.
Egyébként nyilván mindenki másként éli meg a szülést, de megmondom őszintén én magam se gondoltam volna, hogy az első 1-2 hónapba kimondottan a hátam közepére se fogom kívánni a látogatókat...
éjjel 3 óra alvás után, mikor reggel 9-kro végre holt fáradtan elalszol, melleden a gyerekkel, csatak izzadtan koszosan a 45 fokban, és akkor csönget a sógornő a két nagyobb gyerekével (igen, kisgyereket 6 hetes babához) hát baromira nem volt kellemes.
A szülőknek örültem mert ők segítettek főzni, takarítani, tudtak vigyázni/bánni a babával. Mindenki más púp lesz az első 1-2 hónapban!
Bárkit, aki vállalja az utat. Nyilván tudja, hogy milyen körülmények között éltek és alkalmazkodni tud hozzá. Bár én személy szerint 1-2 napnál nem maradnék tovább, mert nem tartanám udvariasnak.
Gondolom a férjed csak kibír pár napot, amíg egy szobában kell aludni a gyerekkel.
Köszönöm a válaszokat!
(Férjem velünk akar aludni alapból, én aggódom inkább, hogy hogy fog tudni úgy dolgozni menni, és koncentrálni a munkában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!