Ilyen esetben normális a keményedés?
22 hetes vagyok, kb 2 hete éreztem először ezt a keményedést viszont akkor hogyha hosszabb ideig ugyan úgy ültem vagy ha lefekszem hosszabb időre és egy pozicioba vagyok. Ilyenkor ha megmozdultam elis múlt.
Multheten voltam dokinál persze neki ezt elmondtam, megnézte a méhszájat teljesen zárt minden rendben. Azt mondta kevés a magneb6 mint magnezium és írt fel citricit 3x2-őt így most ezt szedem azóta.
Viszont éjszaka arra keltem hogy megint bevolt keményedve a hasam. És néha napközben is előfordul 1x kb.
Mennyire normális ez? Vagy egyátalán nem szabadna hogy legyen ez a keményedés? Félek hogy nehogy a babának ettől baja legyen, első baba és nem tudom hogy ez árthat e neki. 😪
Nekem is keményedet nem is emlékszem már mikortól. Huszon valahanyadik héttől és többször is előfordult, de nekem a munka miatt. Álló, hajolós munkám volt, 7- hónapig dolgoztam, magnéziumot a terhesség vége felé kezdtem el szedni. Nem lett baja a babának, de most már tapasztaltabb vagyok a másodiknál jobban odafigyelek dolgokra.
Szedd amiket mond az orvos, pihengess, rövid séták is jót tesznek, és próbálj meg nem stresszelni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!