Hány hetesen éreztétek az első babátokat?
Figyelt kérdés
Annyira izgulok màr! Jó lenne tudni hogy minddn rendben vele odabent! 15 heted vagyok, mindig figyelek de semmit sem érzek még! Veletek hogy volt?2018. okt. 1. 09:20
11/14 anonim válasza:
16dik hét végén éreztem először egyéetelműen hogy ő az. Azóta mindennap érzem, mostmár elég erős és aktív.😁
22+2hkm
Amugy lassan te is érezni fogod, énis nagyon vártam, és azóta is egy kis csoda ahogy mocorog napról napra.
🤗
12/14 anonim válasza:
Elsőt 14 hetesen, a másodikat múlt héten már 13 hetesen. Meg is lepődtem, hogy ilyen korán. Általában este ficánkol.😊
14/14 anonim válasza:
Mellsőfali lepénnyel, 17hetesen egyertelmüen. Aztán 2 hetig semmit, 19hetesen ujra ereztem de nem minden nap.
Aztán 21 hetesen kezdtem el minden nap, többször is érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!