Első babánál mikor kezdtétek el érezni a picit? Gondolok itt a "pukkanásra, buborékra, pillangó repkedésre" vagy minek szokták hívni. Utána mikor éreztétek először, hogy rúg, mozog?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:53
1/11 A kérdező kommentje:
Vannak néha pukkanások,buborékok,de nem tudom,hogy ez a pici-e.
13 hetes vagyok.
2018. jan. 22. 16:54
2/11 anonim válasza:
14,5 hetesen, onnantól mindennap buborékolt, egyre erősebben.
3/11 anonim válasza:
Soha nem érwztem ilyeneket. 19 hetesen egy egyértelmű rúgás volt az első.
4/11 anonim válasza:
Mellso fali lepényen van, nem éreztem apró dolgokat. Hanem 19hetesen egybol rugasokat eroteljesen.
6/11 anonim válasza:
16 hetesen olyan bizonytalanul, és csak 2 hét múlva lett egyértelmű, hogy rugdos de akkor is csak háton fekve.
7/11 anonim válasza:
14 hetesen. Rúgást 17 hetesen, akkor már a férjem is kívülről, 20 hetesen pedig már látszott is. 😊
8/11 anonim válasza:
19 hetesen éreztem először, mintha valaki símogatná belülről a hasamat, konkrét rúgásokra már nem emlékszem mikor.
Másodiknál 12 hetesen már buborékokat, 15 hetesen rúgásokat éreztem.
9/11 anonim válasza:
Mellső fali lepénnyel pont a 18.hét első napján :)
10/11 anonim válasza:
16 hetesen kb, de csak utólag jöttem rá hogy akkor mit éreztem. 18 hetesen voltam biztos benne, onnantól pedig egyre intenzívebben érzem. Most 34. héten járunk, kb a 22-től kívülről is látom a mozgások egy részét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!