, , Pillangó-érzés'' a pocakban? Bővebben lennt.
Szia!
Tuti nincs baj:)
az én lányom a hideg frontnál meg sem mozdult a pociban idegbeteg voltam hogy minden rendben van e még szívhang figyelőt is vettünk minden reggel este meghallgattam olyan jóóó volt:)
Meleg frontoknál meg bugizott folyton, ezt érdemes megfigyelned majd:)
Szóval nincs baj beszélj hozzá hallgass vele zenét nekem arra is megmozdult mindig de az a 20héten volt már!
Jó babázást,
1éves kislány anyukája
Szia. Szerencsés vagy ha már a 14. héten érzed a picúrt. én csak a 20. héten éreztem először. Most, hogy megjött a hideg, van hogy napokig csak reggel rúg párat, aztán egész nap semmi. Pánikolok néha én is rendesen, de semmi gond vele, csak ő se szereti ezt az időt. Úgyhogy nyugodj meg, minden oké a picivel (:
24 hetes km
Szia!
Én múlt héten kedden éreztem először 14+2 hetesen, de csak egyszer. Aztán 3 napig semmi (péntekig), majd aznap kétszer érzetem. Aztán két napig semmi (vasárnapig), és akkor még többször éreztem este. De még akkor sem voltam 100% biztos, hogy a baba.
Újabb 3 nap telt el máig (15+3 hetes vagyok), és ma beindult. Egész nap pöpög vagy éppen olyan cirógatásszerű. Szinte minden órában, és ez már mással össze nem téveszthető érzés.
Szóval nyugi!!! Lassan indul be, de aztán egyre sűrűbben és erősebben fog "bejelentkezni". :)
Utolsó vagyok, gratulálok a babához . Élvezd ki, mert gyönyörű minden napja. Es hidd el, mikor megmoccan tutira tudni fogod... Felejtsd el ezt a pillangón hülyeséget... Valaki kitalálta es most mindenki ezt fújja
5 hetes kislany anyuja
Lőjjetek le, de nekem is hasonlít néha ahhoz, mintha egy pillangó cirógatna a szárnyával. Bár én sem neveztem még így, de belegondolva találó.
Mennyivel jobb a szintén népszerű "szétpattanó buborékok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!