Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » , , Pillangó-érzés'' a pocakba...

, , Pillangó-érzés'' a pocakban? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
14+4 hetes vagyok. Többször éreztem már ezt az érzést az elmúlt kb. 1 hétben a pocakomban. Úgy érzem a baba volt. Legalábbis nem emlékszem, hogy lett volna hasonló bélmozgásom valaha. Ma viszont nem éreztem bárhogy fordultam. Ugye nincs baj? Csak 18-án megyek orvoshoz, de én már megőrjítem magam...
2013. nov. 6. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia, nekem kb. a 16. hét környékén volt ez a "pillangó hatás". Akkor nem voltam benne biztos, hogy a baba, de utólag vissza gondolva, biztos ő volt. Nekem 20+1 hetesen indult be, és tényleg olyan volt, mintha "buborékok" lennének a hasamban (és nem azért, mert ez jobb megnevezés, kedves hozzászóló, hanem mert ezt érzem, így tudom leírni)és azóta is nagyon pörög. Reggel és este intenzívebb, de gondolom azért, mert akkor figyelem, hogy mikor "jelez", nap közben teszek-veszek, dolgozom, így akkor nem figyelem annyira.

Szerintem már a babádat érezted, csak még nagyon pici, és ezért nem tudod még eldönteni. Ne izgulj, minden rendben és boldog babavárást. :-D

21 hkm

2013. nov. 7. 11:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, nem vagyok benne biztos, de jó érzés azt gondolni, higy esetleg ő az :-) Neked is minden jót!
2013. nov. 7. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom mit kell pattogatni:-) élveztem a terhességem minden pillanatát pont ezért nem sietettem a dolgokat! Hidd el ez butaság, es jókat fogsz ezen mosolyogni! 18+5 napos ám éreztem elsőnek ! Nem kell bebeszelni....en is vártam, hogy érezzem és amikor tudtam akkor boldogabb lettem!

Ez nem bunkosag, csupán a valóság :-)

Nem kötekedés hidd el, de miert baj ha nem azt mondjak amit hallani szeretnél?

Aki írta, hogy nem volt jo a terhességem, tudhatom csodálatos volt mert kimeltem magam azoktól akik hazugságokkal ámítják a másikat:-) mint írtam, megszületett a kislányom :-)

2013. nov. 7. 17:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát jó neked, hogy élvezted. Talán azért kérdezek ,,butaságokat'', mert két babát vesztettem el és elég komoly félelmeim vannak. Nem azért ,,bunkóztam'' mert nem azt írtad, amit hallani akartam. Hanem azért, ahogyan írtad!!
2013. nov. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!