2210-es méhszáj a 33. héten, "kő érzés" a pocakban, gyakori keményedés - tapasztalatok?
Sziasztok!
Tudom nem leeht jósolni, csak érdekelnek a hasonló tapasztalatok, kicsit kétségbe vagyok esve, mert fogalmam sincs mikorra várhatjuk második kislányunkat, doki azt mondta jó lenne karácsonyig pihenni , addig mindenképp bent tartani... fogalmam sincs hogyan készüljek, engem ez nyugtalanná tesz! Tegnap egész nap olyan érzésem volt, mintha egy nagy kő lenne a pocakban, nehezen mozogtam, nehezebben kaptam levegőt... ez eddig nem volt jellemző, s első terhességemnél sem tapasztaltam( nem híztam sokat, csak a pocak nőtt , nem vizesedem, eddig fitt voltam). Jelenthet mindez korábbi szülést?
Köszönöm!
Pedig tanácsosabb most pihenni és szigorúan feküdni mint a koraszülöttosztályon az inkubátor mellett dekkolni. Hidd el tapasztalat. Mindent meg lehet oldani. Mert ha gáz lesz akkor te nem leszel otthon és akkor is lesz valami a nagyobbikkal.
Engem ilyen méhszájjal 3 hónapig kórházba fektettek infúzión voltam a 3 évesem meg anyáméknál lakott, apa dolgozott. De inkább kibírtam mint MEGINT egy 34hétre vagy korábban született koraszülött baba.
Hála Istennek az én dokim egy nagyon elővigyázatos és felelősségteljes ember és tudta hogy nincs semmi segítségem. Mondjuk én hangsúlyoztam neki hogy még egyszer nem akarok kora szülni.
29 hetesen beindultak a fájások és akkor nyíltam meg. Bementünk hajnalban, kaptam infúziót stb. 4 nap múlva hazaküldték a "sorstársaimat" engem nem. Tudta milyen aggodalmas vagyok és hogy otthon nem hordanám ki időre a fiamat. Áldom érte az Istent meg a dokimat is hogy 40+2 napra szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!