Hány hetesen éreztétek az első babátokat?
1. Baba 16 hét, 20 hetesen szabad szemmel us láthattuk a mozgást.
2. Baba 12 hét x nap.
Most a 3.al vagyok terhes, holnap leszek 12 hetes, még nem éreztem.
Átlag a 20 hetes kor, én 13 hetes és pár napos voltam , amikor buborékolást éreztem, nagyon fura érzés volt , nem lehet elmondani, olyan mintha a méhembe öntöttek volna szénsavas üdítőt és az buborékol. Ez kb. másfél hétig tartott, utána jó pár hétig semmi, és a 20. hét körül már érezhető volt a kicsi rugdosás.
Nagyon jó érzés!
Mellső hasfali lepénnyel 14 hetesen éreztem először. Ha, nem este alváshoz bekészülve történik, akkor valószínűleg észre sem veszem. Én is úgy írnám le, mint egy másik válaszoló: "mintha belülről simogattak volna". De rögtön tudtam, hogy ez ő :)
Hetekig csak napjában egyszer, kétszer éreztem. Aztán a 20. héten kezdett gyakoribb és erősebb lenni. De még most 28 hetesen is nagyon nyugis babának tűnik.
#7 én is azt hittem, ha mozogni fog nyugodtabb leszek. De amúgy nem így van.. ha keveset mozog akkor az a baj, ha a szokotthoz képest sokat, akkor meg azon aggódom.
Persze ez nem kóros a részemről... :D, de azért megfordul a fejemben egy kis aggodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!