Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki akinél szülés...

Volt valaki akinél szülés után derült ki hogy beteg a baba? Ilyen esetekben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 38hetes terhes vagyok 5hete korházban fekszem,kiderult hogy beteg a babám ilyen esetben mit lehet csinálni?

Ilyenkor muszáj megtartani a babát már?

Nagyon félek ettől a betegségtől es nemtudom mi lenne a legjobb megoldás a férjem nem akar egy beteg babát ahogy én sem szerettem volna (nem írom le miért,ugyérzem nemtudnék nevelni egy beteg babát)

Már kerdezgetik a szülésznők akik a napi 3nst n csinálják hogy vállalnánk e így a babát es ettől nagyon megijedek :(

2018. szept. 28. 11:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
53%
Én szurkolok Nektek, légy erős! ❤❤❤
2018. szept. 28. 18:36
 32/40 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sajnálom. Kb ez minden terhes rémálma. Hagyd magadnak elgyaszolni az álmaidat. Aki bántja a kérdezőt gondoljon bele milyen volt neki? Szülés után a totál egészséges dundi mosolygós babával mentünk haza. Kérdező pedig megszül és már vágják is fel a picike baba mellkasát. Borzalmas 😔 az én lányommal 3 napig volt ilyen beteg-nem beteg dolog, annyira megviselt hogy 1 év után elmentem pszichológushoz.

Ki tud segíteni, támogatni? A legfontosabb lenne hogy mindenki támogasson, mert a babának rád lesz szüksége, hogy fel tudjon épülni! Titeket választott szüleinek, meg tudod neki adni, ami kell, csak légy erős.

2018. szept. 28. 20:38
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után derült ki a babánkról hogy Down szindrómás. Az apa szerette volna ha a kórházban hagyjuk a fiúnkat, én nem lettem volna rá képes. Fél évig éltünk együtt, utána Ő új életet kezdett, eleinte nem is látogatta a fiát. Én sosem bántam meg hogy nem mondtam le a gyermekéről. Annyira nem is nagy a baj, okos, ügyes, már 10 éves nagyfiú. Azóta már rám talált a szerelem aki első pillanattól kezdve szerette és elfogadta a fiam. Van már egy közös gyermekünk is, most várjuk a másodikat.

Nektek sok kitartást! Remélem minden rendben és a kicsi babátok hosszú boldog életet élhet majd!

2018. szept. 28. 23:09
 34/40 anonim ***** válasza:
69%
Már a kérdésed is kétértelmű, mert elgondolkozol azon, hogy otthagyod a kórházban csak mert a párod és te sem szeretnél beteg babát. Ha tetszik ha nem ti vagytok a szülei, belőletek van és csak mert nem egészséges a baba nem tehet róla. /A férjem nem akar egy beteg babát/csak mert nem tökéletes magára hagynátok! Gratulálok! Ez nem kutyavásár!
2018. szept. 29. 08:08
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is felmerült szívműtét a születés után. Szerencsére nem kellett. Borzalmas napok voltak, de sosem hagytam volna magára. Nem tudom, hogy lehet azzal a tudtattal élni tovább, hogy valahol van egy gyereked, akivel ki tudja mi történik, hogy bánnak vele..
2018. szept. 29. 08:19
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
jól vagytok?minden rendben kérdező?
2018. okt. 3. 23:13
 37/40 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Hogy vagytok azóta?

2018. nov. 27. 10:20
 38/40 anonim ***** válasza:
követem
2019. jan. 11. 14:30
 39/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok nagyon sok fajdalman vagyok vagyunk tul 3hónapnyi kórház de 2hete itthon vagyunk !

Var meg rank 1 kisebbnek mondhato mutet 3het mulva de ez mar nem a szive miatt hanem egy nagyon nagy fertozes miatt ami miatt stomat viselunk most ezt figjak visszahelyezni de jol vagyunk es egyutt :)

A tervezett 1mutet helyett 3mutet volt es vagy 5kateteres beavatkozas ami nagyon kockazatos volt

Rengetegszer hallottam hogy nagyon beteg ez a baba es nem tudni birni fogja e az ujabb mutetet bevatkozast a szive..

Nagyon nehezen jottunk le a lelegeztetogeprol 2honapig voltunk rajta

Tudeje is karosodott e miatt mert a ver nem tudott at menni a szukulet miatt a szivhez es pangott benne a vér de nagyon szepen kitisztult es tisztul máig

Rengeteg sirás..aggodas..remenykedes..nem tudom leirni mit éltem at es persze a párom is

Ennel nagyobb fajdalom nincsen

De mostmar boldogabb vagyok barkinel mert a kisfiam bebizonyitotta hogy élni akar és harcol es megnyerte a csatát,mi pedig tamogatjuk szeretjuk vigyazunk ra

Imadom ot a szivbetegsege ellenere is nagyon orulok hogy ő itt van velünk.

2019. jan. 11. 20:31
 40/40 anonim ***** válasza:
🙏🙏🙏 Kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen és nagyon sok erőt mind hármotoknak, és nagyon jó egeszséget a kis hősötöknek!!! ❤ Kitartás a továbbiakban!!🙏🙏
2019. jan. 12. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!