Volt valaki akinél szülés után derült ki hogy beteg a baba? Ilyen esetekben mit lehet tenni?
Sziasztok 38hetes terhes vagyok 5hete korházban fekszem,kiderult hogy beteg a babám ilyen esetben mit lehet csinálni?
Ilyenkor muszáj megtartani a babát már?
Nagyon félek ettől a betegségtől es nemtudom mi lenne a legjobb megoldás a férjem nem akar egy beteg babát ahogy én sem szerettem volna (nem írom le miért,ugyérzem nemtudnék nevelni egy beteg babát)
Már kerdezgetik a szülésznők akik a napi 3nst n csinálják hogy vállalnánk e így a babát es ettől nagyon megijedek :(
Nagyon sajnálom. Kb ez minden terhes rémálma. Hagyd magadnak elgyaszolni az álmaidat. Aki bántja a kérdezőt gondoljon bele milyen volt neki? Szülés után a totál egészséges dundi mosolygós babával mentünk haza. Kérdező pedig megszül és már vágják is fel a picike baba mellkasát. Borzalmas 😔 az én lányommal 3 napig volt ilyen beteg-nem beteg dolog, annyira megviselt hogy 1 év után elmentem pszichológushoz.
Ki tud segíteni, támogatni? A legfontosabb lenne hogy mindenki támogasson, mert a babának rád lesz szüksége, hogy fel tudjon épülni! Titeket választott szüleinek, meg tudod neki adni, ami kell, csak légy erős.
Szülés után derült ki a babánkról hogy Down szindrómás. Az apa szerette volna ha a kórházban hagyjuk a fiúnkat, én nem lettem volna rá képes. Fél évig éltünk együtt, utána Ő új életet kezdett, eleinte nem is látogatta a fiát. Én sosem bántam meg hogy nem mondtam le a gyermekéről. Annyira nem is nagy a baj, okos, ügyes, már 10 éves nagyfiú. Azóta már rám talált a szerelem aki első pillanattól kezdve szerette és elfogadta a fiam. Van már egy közös gyermekünk is, most várjuk a másodikat.
Nektek sok kitartást! Remélem minden rendben és a kicsi babátok hosszú boldog életet élhet majd!
Szia Kedves Kérdező!
Hogy vagytok azóta?
Sziasztok nagyon sok fajdalman vagyok vagyunk tul 3hónapnyi kórház de 2hete itthon vagyunk !
Var meg rank 1 kisebbnek mondhato mutet 3het mulva de ez mar nem a szive miatt hanem egy nagyon nagy fertozes miatt ami miatt stomat viselunk most ezt figjak visszahelyezni de jol vagyunk es egyutt :)
A tervezett 1mutet helyett 3mutet volt es vagy 5kateteres beavatkozas ami nagyon kockazatos volt
Rengetegszer hallottam hogy nagyon beteg ez a baba es nem tudni birni fogja e az ujabb mutetet bevatkozast a szive..
Nagyon nehezen jottunk le a lelegeztetogeprol 2honapig voltunk rajta
Tudeje is karosodott e miatt mert a ver nem tudott at menni a szukulet miatt a szivhez es pangott benne a vér de nagyon szepen kitisztult es tisztul máig
Rengeteg sirás..aggodas..remenykedes..nem tudom leirni mit éltem at es persze a párom is
Ennel nagyobb fajdalom nincsen
De mostmar boldogabb vagyok barkinel mert a kisfiam bebizonyitotta hogy élni akar és harcol es megnyerte a csatát,mi pedig tamogatjuk szeretjuk vigyazunk ra
Imadom ot a szivbetegsege ellenere is nagyon orulok hogy ő itt van velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!