Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki akinél szülés...

Volt valaki akinél szülés után derült ki hogy beteg a baba? Ilyen esetekben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 38hetes terhes vagyok 5hete korházban fekszem,kiderult hogy beteg a babám ilyen esetben mit lehet csinálni?

Ilyenkor muszáj megtartani a babát már?

Nagyon félek ettől a betegségtől es nemtudom mi lenne a legjobb megoldás a férjem nem akar egy beteg babát ahogy én sem szerettem volna (nem írom le miért,ugyérzem nemtudnék nevelni egy beteg babát)

Már kerdezgetik a szülésznők akik a napi 3nst n csinálják hogy vállalnánk e így a babát es ettől nagyon megijedek :(

2018. szept. 28. 11:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
67%
Nyílván nem down kóros, mert azt már mondták volna neked, én se nagyon értem a kérdést, most beteg, meggyógyítják és jól lesz, olyan lesz, mint bármelyik másik gyerek, megértem ha valaki otthagyja a halmozottan sérült gyerekét, de nálatok nem ez a helyzet.
2018. szept. 28. 12:19
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Őket is szívbetegség miatt hagyták a kórházban.

Most meg örökbefogadó szülőkre várnak.

Sikeres műtéteken vannak túl.

2018. szept. 28. 12:21
 23/40 anonim ***** válasza:
64%
Hogy derült ki hogy baj van?
2018. szept. 28. 12:24
 24/40 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom uh csak mi volt a tünet előző voltam...
2018. szept. 28. 12:25
 25/40 anonim ***** válasza:
59%
Akár lemondasz a babáról, akár nem, ne hibáztasd magad! Egyáltalán nem a te hibád, hogy így történt. A szülésig úgysem tudsz dönteni, hiszen annyi mindent nem tudni még. Várd meg, amíg megszületik és megtörténik a műtét. Ha úgy érzed, rosszul döntöttél, van visszaút! Ha nem bírod egy egész életében beteg gyerek terhét cipelni, lemondhatsz róla, és a kórházból már a új családja viheti haza. De 6 hétig meggondolhatod magad, ha mégis rosszul döntöttél. Sajnos sok gyerek születik gyógyíthatatlan, súlyos betegséggel. Attól, hogy most úgy érzed, ezt a terhet nem tudnád életed végéig cipelni, még nem vagy rossz ember! Az is lehet, hogy meggyógyítják és ugyanolyan lesz, mint bármelyik gyerek. Ne hibáztasd magad, és ne hozz elhamarkodott döntéseket, amíg jem tudsz többet.
2018. szept. 28. 12:52
 26/40 anonim ***** válasza:
94%
Most még csak a bizonytalanság beszél belőled, meg vagy ijedve mi lesz. Születése után mindent máshogy fogsz gondolni, és minden erőddel azon leszel,hogy túlélje. Hidd el, a párod is azon lesz, csak most még nem fogta fel a dolgot. Ha sikerül a műtét, ha nem (de biztosan sikerül) büszke lehetsz magadra,mert végig csinálod ő érte. Ez a legnagyobb dolog. Mennyi sikeres műtétről hallunk már a világba, fejlett az orvostudomány. Mindenki azon lesz, hogy nektek jó legyen. Légy nagyon pozitív!! És ne olvasgass a neten! Az egyik dolog,hogy milyen sok marhaságot írnak. A másik meg csak a negatív irányba visz. Arra hallgass és azt csináld,amit az orvosod mond!! Sok sikert nektek!!
2018. szept. 28. 13:15
 27/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztató szavakat nagyon sokat jelentenek ezek most nekem!

Ugy derült ki hogy 33hetesen voltam 4d ultrahangon ott magzati retardációval tovább küldtek a kórházba retardáció gyanú nem igazolodott be,viszont egy nagyon alapos kivizsgálást végeztek ahol magzati szívultrahanggal egy orvos megállapitotta baj van a szívével es műteni kell másnap fel is vettek a terhesosztályra a klinikán immár 5hete itt vagyok de mar csak 2hét van vissza es kiderül

2018. szept. 28. 13:18
 28/40 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk szülés után 3 héttel derült ki,hogy beteg. Na,az milyen? Kihez mégy reklamálni? Nem.viheted vissza garanciásan...

Jó,ez csak irónia. De mi is megcsináltattuk a kombinált tesztet. Jó lett. De a mája beteg a lányunknak. Azt pedig nem vizsgálja egy teszt sem........

2018. szept. 28. 14:19
 29/40 anonim ***** válasza:
42%
Annál jobban szeretném ha beteg lenne! Bár ettől jobban nem tudom lehet e szeretni valakit mint én a kisfiam de nem dobnám el mert szívbeteg! SOHA SOHA SOHA! Ha megoldás lenne a saját életemről lemondanék az érdekében.Egy anya soha semilyen körülmények között nem hagyja magára a gyerekét!!! Aki megteszi az nem anya,rosszabb az állatoknál is! Joga van ahoz hogy szeresd,ahoz hogy a mellkasodon aludjon el,hogy az anyja mellett hatalmas szeretetben nőjjön fel,mert ő nem kérte hogy szüld meg,te akartad,mellette kell maradnod! Mert a te babád és senkire nem lesz akkora szüksége mint az anyukájára!
2018. szept. 28. 16:15
 30/40 anonim ***** válasza:
85%

Most hiába jön bárki az állatos példákkal, meg lehet nézni mit csinál az állat ilyen esetben.

Kérdező! Egyáltalán nem vagy rossz ember. Meggyógyul a baba és boldogan mehettek haza :)

amennyiben nem így alakul akkor sincs joga senkinek ítélkezni. Fogalma sincs annak, aki nem látott még bele egy beteg gyermeket nevelő család életébe.

Viszont ez valószínűleg mentális betegséggel nem jár, szóval van esély, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :) Drukkolok értetek :)

2018. szept. 28. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!